Cautare

11479 de rezultate pentru "trei generatii" (3.61 secunde)
Produsul traditional trebuie sa fie fabricat de cel putin doua generatii, sa aiba conditii specifice care il deosebesc de alte produse similare, sa reprezinte o anumita zona, sa aiba anumite ingrediente si o procedura specifica de preparare.
Creditul imobiliar pe mai multe generatii tinde sa patrunda si in Romania. Din ce in ce mai multe banci comerciale gandesc strategii de finantare a acestor credite pe perioade de pana la 50 de ani.
Pe de alta parte, presedintele Institutului Bancar Roman (IRB), Petru Rares, sustinea in presa romaneasca faptul ca o serie de banci se gandesc sa prelungeasca perioada de rambursare prin implicarea urmatoarelor generatii.
Va fi vorba doar de o simpla indexare care sa echivaleze cu un cuantum al inflatiei, sau vrem sa majoram cu adevarat salariile celor care asigura educatia viitoarelor generatii?", ne-a declarat Constantin Ciosu, secretar general al Federatiei Educatiei Nationale.
Sedanul cu cinci usi a aparut pentru prima data în 1993, iar schimbarea de generatii s-a produs în 2000.
Sedanul cu cinci usi a aparut pentru prima data în 1993, iar schimbarea de generatii s-a produs în 2000.
Expertii independenti au apreciat caracteristicile primei generatii Škoda Fabia ca fiind printre cele mai bune din segmentul autovehiculelor mici.
Cum prognozele arata ca aceasta companie îsi va mari per total productia europeana cu mult mai putin, e de presupus ca Ford va muta în estul Europei o parte din productia din Occident“, a mai spus Carol Thomas, care a adaugat ca deja se preconizeaza ca fabrica din Southampton (Marea Britanie) ar putea fi închisa peste câtiva ani, la aparitia noii generatii Transit. Forta de munca ieftina a atras Ford la Craiova Reprezentantul JDPA a mai spus ca forta de munca mult mai ieftina decât în Polonia, Cehia sau Slovacia este lucrul care a atras cel mai mult Ford la Craiova, care va deveni prima uzina din centrul Europei a companiei americane.
Performantele spontane, combinate cu un consum foarte scazut de combustibil obtinut de motorul diesel turbo, cu injectie directa, ramân neînvinse de orice alt sistem de propulsie din lume.Strategie consistenta pentru toata gama de modele Prin intermediul celei mai noi generatii de motoare TDI, Audi va demonstra faptul ca aceasta unitate avansata tehnologic înca are un potential urias si un viitor garantat:
Germanii de la Mercedes - Benz inclina spre Romania, ca loc al viitoarei fabrici unde vor fi construite modelele A Klasse si B Klasse, spun surse din companie, citate de Automotive News."Balanta inclina in directia Romaniei", a declarat o sursa de la compania germana, sursa care a adaugat ca toti managerii trateaza intr-un mod foarte secretos problema.Noile generatii ale modelelor subcompacte A Klasse si B Klasse ar trebui sa iasa pe piata in 2011, astfel ca luarea deciziei privind locul productiei este cea mai arzatoare problema la Mercedes.
Potrivit documentului de presa, obiectivul schemei il reprezinta dezvoltarea regionala durabila, prin sprijinirea reducerii consumului de energie precum si prin reducerea poluarii, fapt ce va contribui la crearea unui echilibru intre cresterea economica, protectia mediului si accesul echitabil la resurse intre generatii.In cadrul acestei scheme, pot beneficia de finantare nerambursabila operatorii economici care activeaza in toate sectoarele industriale si in sectorul producerii energiei electrice si termice, care realizeaza investitii in scopul imbunatatirii eficientei energetice si in scopul diminuarii emisiilor poluante generate de instalatiile mari de ardere.
S-a ajuns astfel in situatia ca angajati ai SNIF Galati care lucrau de generatii in irigatii sa plece pentru ca nu mai erau platiti, nu ca ar fi primit si pana atunci cine stie ce salarii.
Una dintre ele, sugerata de el, este un produs de creditare deja practicat în strainatate - creditul platit de mai multe generatii la rând.
Una dintre ele, sugerata de el, este un produs de creditare deja practicat în strainatate - creditul platit de mai multe generatii la rând.
Compania Porsche AG, cu sediul in Stuttgart, a adaugat un nou model celei de-a doua generatii a seriei 911: noul GT3, mai puternic, mai rapid si mai rafinat decat predecesorul.
Ea propune o cercetare amanuntita a mai multor generatii ale unei familii de sclavi, care arunca o lumina noua asupra relatiei dintre sclava Sally Hemings si presedintele Thomas Jefferson.
Dar sunteti voi constienti de disparitia cunostintelor?", intreaba retoric Serres, amintind ca tinerele generatii nu mai au acces la latina, greaca veche ori invatamant literar.
"O generatie plateste pensia altei generatii, si atunci trebuie sa te preocupi in primul rand sa existe locuri de munca.
 Designerii Citroen spun ca noul C3 pastreaza o mare parte din identitatea vechii generatii, pe care, daca esti fanul exprimarilor pretentioase, l-ai putea numi design evolutiv.
Speram sa fim contactati si de cei din Romania, sa ne continuam cercetarea si sa implementam aparatul", a spus tanarul. Ionut Budisteanu este un alt reprezentant de seama al tinerei generatii de inventatori.
google-analytics.com