Cautare

11479 de rezultate pentru "trei generatii" (2.81 secunde)
Una in care va anunt ca nu voi inceta sa va adresez interpelari, chiar daca acestea au subiecte incomode pentru dumneavoastra si cei care obtin functii pentru ca ridica mana nepasatori ca, odata cu ridicarea ei, nenorocesc poporul acesta pe mai multe generatii.
(...)PDL poate profita de pe urma acestei generatii sau ii poate bloca pentru un timp ascensiunea. Prima solutie e mai inteligenta", a scris Cristian Preda pe blog.
Au venit si cu fete noi, pare un schimb de generatii, cind lumea e saturata de imaginile lui Basescu, Boc, Udrea, Anastase.
Unii suntem veterani ai miscarii democratice din Romania, altii - reprezentanti ai unor generatii mai tinere, dar toti suntem aparatori ferventi ai valorilor europene.
Ati adus multe nenorociri pe capul romanilor, dar cea mai grava este alterarea unor minti tinere, alienarea unui procent insemnat a tinerei generatii ca se poate reusi fara munca, prin hotie, prin nepotisme, prin moravuri usoare, cu diplome universitare cumparate in vrac.
"Dar iata ca au trecut 23 de ani, s-au schimbat generatii, alaturi de noi veneau oameni mai tineri atunci, Petre Roman, Tariceanu, care acum sunt si ei la 60 si ceva de ani", a mai spus Ion Iliescu.
Hrebenciuc lasa PSD Bacau pe mana "lupilor tineri" Fosta "eminenta cenusie" a social-democratiei mioritice a decis sa faca loc tinerei generatii la conducerea PSD Bacau.
Pentru noi, democratia a reprezentat zeci de ani doar un deziderat, iar numeroase generatii au trait si au murit fara sa il vada transformat in realitate.
Entuziasmul cu care acestia participa la activitatile organizate de biserici demonstreaza necesitatea unei implicari mai profunde, din partea noastra, a tuturor, in educatia si sprijinirea tinerei generatii, dar si viabilitatea acestui demers - acela de a construi, alaturi de fiecare lacas de cult, un spatiu adaptat si dedicat tinerilor si copiilor.
Personalitatea sa marcanta a inspirat generatii de romani care au aflat in el un adevarat model de viata si de traire romaneasca.
"Nelson Mandela ramane in sufletul si memoria omenirii ca cel care a schimbat istoria tarii sale si a influentat generatii, un exemplu de sacrificiu si daruire pentru noi toti".
Framantarile din societatea moldoveana, marcata inca de trecutul sovietic comunist, cu generatii care au fost formate la o alta scoala, cea a Moscovei sovietice, cu procesul de deznationalizare, foarte dur, petrecut in perioada Uniuni Sovietice, toate aceste lucruri au avut consecinte.
Consider ca ar trebui sa sustinem cu totii dezvoltarea unei culturi politice in randul viitoarelor generatii, in randul tuturor cetatenilor.
nimeni nu poate fi lider in mai multe generatii, fiecare poate fi in generatia sa si poate dupa aceea sa sprijine pe cei care vin din urma.
In loc sa ne concentram pe ceea ce este cu adevarat important, pe programe eficiente de preventie si educatie, pe termen lung si avand un efect care va dura generatii intregi, continuam abordarile heirupiste si care nu au niciun efect pozitiv pentru consumatori, dimpotriva - declara Conf.
- Consideram astazi drept o misiune de onoare a actualei si viitoarei generatii din stanga si dreapta Prutului sa cinsteasca, cu piosenie, memoria generatiei de la 1918 care a lucrat la constiturea Romaniei Mari, se precizeaza in Declaratie.
De la fiecare din noile generatii primesti 360 euro si asa mai departe. Calculul este simplu: gasesti patru fraieri si ti-ai scos investitia initiala, apoi, toti ceilalti care sint sub tine iti aduc profit ", relateaza militarul in cauza.
Noul model Nissan Patrol are de asemenea un motor mult mai puternic si performante de acceleratie crescute. Pretul CIP a noii generatii Nissan variaza intre 28.700 si 36.500 euro.
Pe perioada targului, vizitatorii vor fi informati cu privire la noutatile agricole, la preocuparile statiunilor de cercetare, la noile generatii de utilaje, dar vor primi si informatii referitoare la facilitatile create de Ministerul Apelor, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) pentru producatorii agricoli.
Potrivit unui ordin al ministerului, la obtinerea autorizatiei de plantare a unei noi generatii de vita-de-vie, anumite categorii de persoane au prioritate.
google-analytics.com