Cautare

11479 de rezultate pentru "trei generatii" (3.70 secunde)
Mondeo are o traditie indelungata in clasa medie europeana, fiind, mai ales la ultimele doua generatii, un exemplu in materie de design.
Mondeo are o traditie indelungata in clasa medie europeana, fiind, mai ales la ultimele doua generatii, un exemplu in materie de design.
"Partidele trebuie sa faca si ele un schimb de generatii. Avem deja mii de tineri foarte bine pregatiti, cu experienta prin lume, am putea lua si noi exemplele din alte tari, unde tineri bine pregatiti, fara ideologie se afla in guvern.
"Este cea mai mare rata de indatorare pe care am avut-o in Romania si care va fi platita de generatii intregi de acum inainte", a afirmat europarlamentarul social-democrat.
Primarul general, aflat in vizita pe santierul lucrarii a ținut sa lase la temelia pasajului un mesaj viitoarelor generatii.
Situatia economica a Romaniei - cat de rau mai poate fi Cu viteza cu care luam imprumuturi de pe piata interna si de pe cea externa sunt curios cam cate generatii de aici inainte vor fi obligate sa plateasca proasta capacitate de management a Guvernului Romaniei, inconstienta cu care se jongleaza cu banii publici.
din Bucuresti pentru dezvoltarea noi generatii de avioane de antrenament care vor fi produse de aeronautica romaneasca. Finantarea maxima acordata in cadrul PCCA 2 de la bugetul de stat este de maximum 3.000.000 de lei.
Acea continuitate intre generatii este lucrul cel mai de pret, pe care noi nu-l mai avem. Si nimic nu atrage tinerii catre stiinta si tehnologie.
Lansarile noilor generatii Logan, Sandero si a faceliftului lui Duster au avut un rol foarte important in acest rezultat, clientii europeni orientandu-se dupa raportul calitate/pret excelent pe care il ofera brandul argesean.
cresterea absorbtiei fondurilor europene, acordarea de stimulente prin politica fiscala in domenii precum munca si capitalul, incurajarea competentei profesionale, stimularea concurentei loiale in mediul de afaceri, gestionarea eficienta a banilor publici si nu in ultimul rand, dezvoltarea continua a sistemului educational si incurajarea tinerei generatii in definitivarea studiilor cel putin la nivel liceal.
Mercedes-Benz marcheaza 40 de ani de istorie G-Class Mercedes-Benz marcheaza anul acesta 4 decenii trecute de la lansarea primei generatii G-Class, emblematicul SUV marcand lumea pasionatilor de off-road prin capabilitatile dovedite si prin inovatiile tehnice ce au devenit un reper in segment.
"Aceasta distinctie are o semnificatie deosebita pentru mine intrucat reprezinta incununarea unei cariere, este un premiu care se acorda o singura data in viata, ceea ce anuleaza toate celelalte distinctii pe care le-am primit de-a lungul timpului si care au fost repetabile, este un premiu care imi da putere sa merg mai departe, sa raman in sala de scrima, sa fiu util acestui sport caruia i-am dedicat intreaga viata, intai ca sportiv, apoi ca antrenor", a spus antrenorul care a pregatit generatii de spadasini, printre care si multipla campioana mondiala si europeana Loredana Dinu (Iordachioiu).
Iar faptul ca Iliescu sustine schimbarea de generatii in PSD si in politica devine mai mult decat un gest politic, devine o dovada de responsabilitate fata de societate.
Schimburile de replici cu Laurentiu Reghecampf merita antologate, fiindca reflecta in modul cel mai natural cu putinta conflictul intre generatii.
Daca admitem ca un membru al generatiei de aur nu se cade sa intre la puscarie, atunci de ce nu le dam tuturor membrilor acele generatii o gratiere in alb, pentru orice eventuala infractiune?
Aceasta realitate constituie un semnal de alarma pentru toti factorii implicati in procesul de formare a tinerei generatii. Din pacate, timpul petrecut in fata calculatorului si a televizorului creste direct proportional cu varsta, iar timpul petrecut in aer liber scade odata cu inaintarea in varsta.
Este rezultatul direct al dezinteresului si superficialitatii cu care autoritatile centrale si locale au tratat in toti acesti ani un domeniu care adusese prestigiu si glorie Romaniei, precizeaza comunicatul, subliniind ca abandonarea educatiei fizice si a sportului are efecte dramatice la nivelul tinerei generatii si al sanatatii intregii populatii.
ATI, sau mai bine zis AMD, se pregateste de lansarea unei noi generatii de chip-uri grafice ascunsa sub numele generic R600 sau, in forma sa comerciala, seria X2000.
Avem astfel in fata un exemplu de persoana care a reusit in cariera fara a avea nevoie de o diploma de studii superioare, insa nu uitati ca este doar unul din zeci de generatii.
Acestea se presupune ca vor fi folosite de urmatoarele generatii de placi grafice ce vor fi motorizate de viitoarele chip-uri G90 de la NVIDIA, respectiv R700 de la AMD.
google-analytics.com