Cautare

11479 de rezultate pentru "trei generatii" (3.52 secunde)
ExpressCard-ul este destinat celor care poseda un MacBook Pros si pentru noile generatii de laptopuri care au un slot ExpressCard 34.
IBM a declarat ca va sprijini procesul de modenizare a programelor Master, pe cel de-al doilea nivel de pregatire a tinerei generatii de specialisti, în care activitatile de practica cercetare-dezvoltare cu studentii sunt deosebit de importante.Programele derulate de IBM în 2007 cu universitatile din tara, cât si noile proiecte pentru 2008, ce vor fi aduse la cunostinta, evidentiaza prioritatile si preocuparea continua a companiei IBM de a promova aspectele cooperarii inovative.
Performantele Ultrabook-urilor se vor imbunmatati si datorita noii generatii de procesoare Ivy Bridge pe care Intel o va prezenta, se pare, chiar la CES.
Oficialii Samsung au cochetat, de-a lungul timpului, cu ideea unei noi generatii de telefoane mobile. La inceputul acestui an, compania a prezentat, in cadrul Salonului de Electronice din Las Vegas, un prototip al unei linii de telefoane cu ecrane flexibile numita YOUM.
In Marea Britanie si in alte zone, programul a devenit un serial cult si a influentat generatii de oameni de televiziune din Marea Britanie.
Au scapat repede de ultimele generatii de iPhone sau Samsung si le-au dat la schimb pentru Nokia. Si nu orice fel de telefon Nokia.
Cel mai asteptat a fost iPhone X, cel care marcheaza 10 ani de aparitia primei generatii. iPhone X vine cu un ecran care acopera toata partea frontala a telefonului si cu un pret cel putin la fel de spectaculos.
Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Spectacolul Bonnie Tyler - Greatest Hits de la Sala Palatului a fost o demonstratie de forta, sala plina stand ca dovada ca legendele muzicii pot darama barierele dintre generatii.
Era diferenta intre generatii, iar ea nu prea era apta pentru o viata de casa, ca sa spun asa. Au venit odata niste invitati de-ai lui Nicolaescu, niste francezi.
Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
Doua generatii ale scenei lirice, doua personaje imprevizibile, un recital actoricesc plin de savoare si haz ii asteapta pe spectatori pe scena Palatului National al Copiilor.
Rivalitatile, tensiunile si relatiile amoroase secrete ale familiei Whiteoak au fermecat de-a lungul timpului generatii de cititori de pe intreg mapamondul, concretizandu-se in adaptari pentru film, teatru si televiziune.
un produs realizat 100% in Romania, care sa prezinte partea buna si optimista a societatii noastre, care sa ofere exemple de conduita si de cariera pentru tinerele generatii.
Fanii trupei LaLa Band si ai serialului Pariu cu viata, difuzat pe PRO TV, au un motiv in plus de bucurie:
Putine tarafuri si fanfare traditionale au supravietuit vremurilor schimbatoare si au reusit sa-si pastreze repertoriul, au reusit sa-i convinga pe oameni sa nu se instraineze de ritmurile locului si nici de riturile transmise prin generatii!
Cea de-a cincea editie estivala a Targului GAUDEAMUS, deschisa oficial duminica se va desfasura intre 11 si 15 august, intr-un pavilion expozitional amenajat pe faleza din fata Radio Romania Constanta/Radio Vacanta, in imediata vecinatate a plajei indragite de generatii intregi.
Le-am spus copiilor, Celor cateva generatii de copii fabricate exclusiv din iubire Sa ma ingroape nu la Bellu, nu pe aleea fabricantilor de vise Si nici in vreo manastire.
Aseara, in fata a 50.000 de oameni, Roger Waters a implinit visul mai multor generatii aducand spectacolul The Wall la Bucuresti.
HARAMICHI-RO este un proiect cultural axat pe dezvoltarea personala si formarea personala a tinerilor talentati, bazandu-se pe voluntari , tineri autodidacti, personalitati si profesori care vor sa ajute la dezvoltarea culturala a noii generatii.
google-analytics.com