Cautare

11477 de rezultate pentru "trei generatii" (6.03 secunde)
"Cred ca decenta l-ar obliga sa demisioneze, pentru ca s-a adresat sefului statului spunand minciuni, s-a adresat romanilor scriind minciuni si facandu-le publice", sustinea Traian Basescu, afirmand despre Olteanu ca este un "jalnic exponat" al tinerei generatii de politicieni.
Pe de alta parte, Cozmin Gusa si Victor Ponta se cunosc foarte bine din perioada in care Gusa era secretar general al PSD, amandoi sustinand necesitatea schimbarii actualei generatii de politicieni si promovarea tinerilor.
Mai mult, el sustine ca Ponta, ca lider al tinerilor, nu s-a luptat pentru nici un proiect guvernamental in beneficiul tinerei generatii, avand, din acest motiv, partea lui de vina pentru pierderea alegerilor.
promovarea unor tineri politicieni aroganti si incompetenti, al carei rezultat a fost compromiterea in bloc a tinerei generatii, ceea ce este un fals periculos, dar care ne atrage atentia ca pe ultimii metri dinaintea alegerilor prezidentiale nu ne mai putem aventura in sperante, ci avem nevoie de certitudini.
Este clar ca in momentul de fata, partidele toate, si in primul rand principalul partid de guvernamant, au nevoie de reforme interne, care sa stimuleze aparitia unei noi generatii de lideri.
Printre principalele cauze care au dus la declinul PSD, in opinia unora, s-a numarat si conflictul existent intre generatii, precum si luptele interne, care au fost date pentru sefia organizatiei judetene imediat dupa suspendarea din functie a fostului lider, Iulian Comanescu.
In opinia mea, PSD-ul a fost si este, in continuare, un partid in care mai multe generatii coabiteaza. Sigur, se poate crea PSD- Aripa tanara, pe modelul liberal lipsit de succes.
“Congresul PSD a fost cu totul altceva decat Congresul PDSR de acum patru ani“, a explicat presedintele executiv al partidului, precizand ca reformele din cadrul PSD au facut ca “o generatie mai in varsta sa lase locul unei noi generatii, mai tinere, care avea un anumit complex“.
In plus, Alin Teodorescu a mai sustinut ca reactia lui Iliescu a provocat "despartirea noii generatii de politicieni PSD-isti” de mentorul recunoscut.
Exponent stralucit al unei generatii veroase si carieriste, in cautare febrila de functii tot mai inalte, punandu-si pe CV-uri tot felul de firme luminoase peste rafturi goale, Ponta reprezinta unul dintre acele esecuri pe care viata le transforma in proverbe.
formarea unei noi generatii de politicieni si o politica in interesul cetateanului si nu in interes personal sau de grup.
Viitorul, din punctul meu de vedere, este al unui PSD membru al Partidului Socialistilor Europeni, al unui alt mod de a face politica si al unei alte generatii“, a spus el.
Increzator in fortele tinerei generatii de penelisti, Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii a atras atentia asupra necesitatii ca in contextul fuziunii cu PD, care cu siguranta se va realiza pana in 2008, sa fie pastrata doctrina liberala.
Cred ca trebuie sa creasca si sa prinda puteri noi generatii in PSD. In PSD nu avem probleme in privinta personalitatilor, poate avem prea multe si prea multi lideri, si uneori este dificil sa lucrezi“, a declarat Ponta.
Noile generatii nu prea vor sa devina antreprenori pentru ca salariul din multinationale este suficient pentru a avea o viata rezonabila cu city break-uri, cu masina, cu sala si cu spatii de birouri de clasa A.
- Faptul ca - dupa ce mai bine de zece ani am fost prizoniera orbita de reflectoare a scenei publice - am avut puterea sa ma asez ca un scriitor profesionist la masa de scris, iar cartea rezultata (Fals tratat de manipulare) ca si cartile de versuri publicate intre timp, sa fie primite cu un tulburator interes de catre criticii si cititorii noii generatii aparute intre timp.
Casa este adapostul in care se nasc, traiesc si mor generatii, din a caror succesiune se incheaga viata milenara a neamului nostru.
N-am invatat inca sa mor Cat de mult am iubit, cat de mult am trait Numeroase generatii de efemeride Ar fi putut umple Urma pe nisip a zilelor mele toride Am invatat multe, sa fiu, mai ales, Nu doar sa ma balangan pe metereze Ceasurile mele n-au avut somn Fiind, de cand le stiu, treze Un lucru doar m-a tinut la distanta L-am incercat de cateva ori in picaj, ca un aviator, Prins cu iubirea de oameni, de viata, de poezie, N-am invatat, ramanand repetent deocamdata, Sa mor 28 mai 2019, Bucuresti (Sursa:
Din acest motiv rapesc oameni, folosind femeile pamantene ca "mame purtatoare" pentru viitoare generatii de "cenusii" creati prin inginerie genetica, amestecand si anumite gene pamantene intre cele ale lor.
Este obisnuit ca o persoana sa fie rapita de repetate ori, incepand din prima copilarie si uneori exista chiar rapiri de-a lungul mai multor generatii.
google-analytics.com