Cautare

91 de rezultate pentru "diaree" (4.79 secunde)
Iata de ce este esential sa avem la indemana un remediu rapid si eficient in caz de diaree. ... In general se vorbeste despre diaree cand numarul scaunelor diareice creste in mod semnificativ, iar cantitatea de apa din scaun este crescuta.
Diaree Acelasi control, coordonat de conf. ... Potrivit Centrului pentru Preventia Bolilor din SUA, persoanele care au diaree si vin la piscina, bazin, strand reprezinta principala sursa de contaminare a apei cu bacterii. ... Bacteria Cryptosporidium este si ea datatoare de diaree, dar mai are o caracteristica:
- Incontinenta fecala - frecvent, pruritul anal este cauzat de diaree sau incontinenta fecala. - Igiena exagerata - Abuzul de laxative - utilizarea abuziva sau incorecta a laxativelor cauzeaza diaree cronica, crescand riscul de aparitie al iritatiilor si mancarimilor anale.
Dupa o lunga convalescenta, ele raman cu un usor jetaj nazal si tulburari digestive traduse prin stari de constipatie si diaree. La pasarile de apartament, forma acuta a bolii se manifesta prin diaree, pneumonie si stari comatoase, a spus dr.
- cancerul colonului drept se manifesta prin dureri discrete si neinfluentate de calmante, balonari abdominale, diaree cu scaune de putrefactie, astenie, stare subfebrila, pierdere in greutate, anemie si inceput de sangerari.
Un leac excelent pentru ficat si afectiunile digestive In cazul afectiunilor tubului gastro-intestinal si ale ficatului, in caz de diaree si hemoragie intestinala, se spala 2-3 gutui (pentru a fi andepartat tot pucul de pe coaja), se taie marunt si i se dau bolnavului sa le manance an 2-3 doze.
oboseala, stare de slabiciune, anorexie, greata, varsaturi, dureri abdominale si, uneori, febra, dureri de cap, eruptii cutanate si diaree. ... Infectia se caracterizeaza prin crampe severe, diaree apoasa care poate deveni sanguinolenta, greata si varsaturi.
In majoritatea cazurilor, aceasta afectiune se manifesta prin diaree acuta, dureri abdominale, insotite uneori de greata, varsaturi, febra. ... Prevenirea deshidratarii O masura importanta in caz de diaree consta in compensarea pierderilor de lichide si saruri minerale prin scaunele frecvente.
Gripatul tuseste, are dureri in gat, cel cu Ebola vomita, are diaree, hemoragii si ambii bolnavi au febra mare (Autoare: ... In schimb, Ebola se manifesta cu stari de voma si de diaree in primele trei-sase zile de la contaminarea cu virusul care provoaca febra hemoragica.
- Diaree; ... - Diaree; - Grasime in scaun (steatoree). Pe masura ce cancerul pancreatic scade abilitatea pancreasului de a secreta enzime pentru digestia grasimilor, mai multe grasimi ajung in scaun nedigerate.
- Diaree; ... - Dizenterie (diaree cu sange care insoteste infectia); - Varicele esofagiene (dilatarea venelor de la nivelul esofagului care se pot rupe);
Toate aceste bacterii au un efect daunator asupra organismului, putand provoca diaree, crampe abdominale si febra.
Zaharul din sucuri nu poate fi absorbit in totalitate de intestinul unui copil mic, iar excesul ramane in colon, unde fermenteaza si poate produce balonare, flatulenta, diaree si crampe abdominale.
diaree, stari de voma, transpiratie abundenta, febra (daca in corp exista o infectie latenta au loc eruptii cutanate, greata, ameteli etc.).
diaree de orice cauza, boli inflamatorii intestinale; generale: diabet, hemopatii; 2. Tratament medicamentos oral (antibiotice) sau local (topice antihemoroidale, antiseptice, anestezice locale);
diaree, stari de voma, transpiratie abundenta, febra (daca in corp exista o infectie latenta au loc eruptii cutanate, greata, ameteli etc.).
senzatii de greata, "arsura" sau "nod in stomac", diaree sau constipatie cronica, aerocolie( balonare), dureri abdominale vagi, difuze, lipsa poftei de mancare - Vertij, senzatie de "cap tulbure", ameteala - Dureri la nivelul pieptului ca o senzatie de greutate, apasare;
- - actioneaza in colite, enterite, constipatii, diaree la sugari si copii, colibaciloza, eliminarea toxinelor si otravurilor din corp, hemoroizi si parazitoze intestinale (tenie, oxiuri).
Distrugerea nervilor care au legatura cu digestia poate duce la constipatie, voma, diaree, iar in cazul barbatilor la disfunctie erectila.
"dureri abdominale, diaree care dureaza saptamani si chiar luni, pierdere in greutate, oboseala si chiar febra. Statistic vorbind, boala se declanseaza mai ales la persoanele cu varste intre 20 si 30 de ani, dar in ultimii ani in Austria si in intreaga lume rata diagnosticarii la copii s-a dublat.
google-analytics.com