Cautare

11479 de rezultate pentru "trei generatii" (7.74 secunde)
"PC trage un semnal de alarma asupra proliferarii unor asemenea idei nocive in randul tinerei generatii", a afirmat Vlad Hogea.
migratia tinerei generatii. Geoana a precizat ca nu vrea un nou guvern numai pentru a fi el premier sau colegii sai ministri.
" Faptul ca aici domnul presedinte Iliescu, care in mod evident atunci cand s-a produs schimbarea de generatii la congresul de acum cativa ani de zile a ramas in mod natural, este omeneste, cu o anumita umbra de regret si cu anumite intrebari, a reusit sa dea azi un semnal de adevarat om de stat si de ctitor al acestui partid trebuie sa fie un exemplu pentru toata lumea din partid si pentru toata lumea din aceasta tara", a indemnat Geoana.
Pe atunci, unii dintre "cretinii" care te-au sprijinit, intre care ma numar si eu, gandeau ca profilul si trecutul tau sunt garantia unei reformari profunde a partidului, a unei europenizari, a unei noi generatii de lideri.
Nu in ultimul rand, fostul presedinte al PSD doreste ca social-democratii sa sustina un discurs si sa aiba un mesaj social-democrat modern, cu asumarea "punctelor gri" din trecutul partidului, (gen ‘Piata Universitatii‘) spre noi tipuri de public, in special spre noile generatii, spre intelectuali, spre "noul proletariat" din marile orase si centre universitare, spre tinerele familii, care sa dovedeasca si sa-i convinga pe acestia ca "PSD s-a desprins definitiv de reminiscentele regimului comunist".
Sau cand a hotarat sa indatoreze Romania, in numai cateva luni, cu peste 30 miliarde euro, cautionand viitorul atator generatii, n-a mai fost cazul sa organizeze referendum national, prin care sa consulte Poporul si romanii daca sunt de acord cu aceasta imensa povara?!
un imprumut extern impovarator, care va ramane in sarcina de plata a mai multor generatii. • Va fac mai multe deservicii toti cei care sunt trompetele dvs de casa, propagandisti mediocri ale caror imagine si prestatie prin oficinele mediatice deja mai rau va "ingroapa" decat va salta.
Jurnalistul Mihai Stefan anunta pe InpactNews un debut fierbinte de sesiune parlamentara, in articolul: "Ponta se rafuieste cu Toma", pe care il puteti citi in continuare.
Prima dintre ele prevede obligativitatea evocarii Tratatului de la Trianon in toate scolile din Ungaria si in cele cu predare in limba maghiara de pe teritoriul altor state, urmarindu-se astfel ca noile generatii sa cunoasca semnificatiile tratatului care a ciuntit Ungaria Mare si ca tinerii maghiari dinafara granitelor Ungariei sa nu mai poata fi asimilati de populatia majoritara.
- la care a condamnat deja mai multe generatii, actualul regim are in vedere distrugerea sistematica a tot ceea ce era structurat democratic si pozitiv in viata acestei societati, bulversand institutii, demonizand partide, pulverizand Parlamentul, subjugand Guvernul, spionand adversarii politici, totul pe fondul saracirii populatiei, raspandirii dihoniei intre oameni, adancirii faliilor de comunicare si a polarizarii in societate.
PNL intentioneaza sa depuna motiune de cenzura si sa conteste asumarea la Curtea Constitutionala Ioan Oltean = Roberta Anastase O lege extrem de importanta, o lege care schiteaza traseul viitoarelor generatii ale Romaniei, a fost adoptata ilegal joi in Parlament.
Prin intreaga sa activitate literara, poetul Adrian Paunescu ramane in amintirea celor care l-au apreciat pentru maiestria creatiei sale, pentru pledoaria sa constanta pentru valorile nationale si pentru generozitatea cu care a promovat generatii de tineri poeti si artisti in cadrul cenaclului ‘Flacara‘.
"Femeile de pe intregul cuprins al patriei, sotii, mame, cele dintai educatoare ale copiilor, va adreseaza, si de aceasta data, din adancul inimilor, multumirile si recunostinta profunda pentru grija si preocuparea constanta acordate copiilor tarii, consolidarii familiei, cresterii si educarii tinerei generatii".
Am intrat in sectorul public cu convingerea ca apartin unei generatii care are obligatia sa contribuie la progresul tarii. Aceasta convingere m-a determinat sa fac pasul din mediul privat economic in administratia publica chiar daca a trebuit sa fac sacrificii in plan personal", afirma Gatej.
Daca in iulie 2008 Theodor Stolojan spunea "La masa Adevarului" ca isi doreste o functie executiva la nivel central, astazi sustine ca este randul unei generatii mai tinere sa se afirme.
Dar, ma rog, asta ramane o tema de reflectie pentru generatii politice mai responsabile decat cea de astazi. Dintr-un anumit unghi tactic, votul de astazi din Camera Deputatilor este benefic pentru Uniunea Social Liberala.
Cum si-l vor aminti viitoarele generatii pe seful statului si ce se va spune despre Romania pe care a condus-o cu o mana forte primul presedinte-jucator al tarii?
"Am primit de la cercetatori ai memoriei comuniste acest proiect, mi l-am asumat si l-am propus spre adoptare (...) Reamintesc faptul ca printre recomandarile acelui raport (de condamnare a comunismului, n.r.) se numara si infiintarea unui astfel de loc, loc al memoriei, al pedagogiei pentru noile generatii", a spus Baconschi.
Daca stai bine si te uiti la aceste personaje ce impart cu nonsalanta destinele romanilor, care traseaza viitorul fara niciun scrupul, afectand multe generatii de aici incolo, ai de multe ori impresia ca ai nimerit in Star Trek- batalia de pe Klingon.
E o generatie care a avut o experienta si o viata, e greu sa mai ai asemenea generatii. A facut si inchisoare, eu ii respectam si pentru acest lucru.
google-analytics.com