Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.20 secunde)
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara produse de post precum baclavele, cataiful si salamul de biscuiti. ... Mai multe detalii despre produse si comenzi gasiti pe site-ul www.delicii-traditionale.ro.
suntem un partid care sustinem de 14 ani cauza intreprinderilor mici si mijlocii, dezvoltarea clasei de mijloc, proprietatea privata, afirmarea individului, valorile traditionale, familia, comunitatea, credinta“, a raspuns liderul PC.
Presedintele UDMR a afirmat ca noul proiect legislativ va reglementa statutul minoritatilor istorice si traditionale, precum si dreptul organizatiilor acestora de a participa la alegeri.
Irina Loghin este indignata si de faptul ca sarbatorile traditionale romanesti sunt sarbatorite cu mai putin entuziasm fata de cele importate din strainatate.
“Daca ar fi vorba numai de faptul ca incercam sa impunem acceptarea comunitatilor nationale traditionale din Romania ca factori constitutivi in stat, si aceasta inseamna o cotitura epocala in plan conceptual, nemaivorbind de acceptarea principiului autonomiei culturale si definirea cadrului ei institutional.
A urmat un program de dansuri traditionale romano-turce a cursantilor CCDJ, care a strans pe toti cei care treceau prin fata Teatrului Dramatic.
"A pierdut o foarta buna ocazie sa taca” Dezvaluirea atator intimitaturi nu a fost deloc pe placul rozelor traditionale (Teodorescu este "boboc” in PSD, chiar daca a ajuns deputat cu sprijinul lui Nastase), in frunte chiar cu mult pomenitul Nastase.
- Nu se poate identifica vreo situatie care sa reclame modificarea institutiei traditionale (!) a denuntului exonerator si, cu atat mai putin, nici vreun motiv pentru care o atare interventie normativa nu ar putea fi amanata.
"In urma aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, economia germana isi propune sa patrunda tot mai mult pe piata romaneasca. Romania este o tara cu legaturi traditionale stranse fata de spatiul cultural german", a declarat Klaus-Peter Guttler.
Mikit Mikit este primul constructor din Franta de case individuale traditionale. Pe plan international, Mikit este prezent in SUA, Marea Britanie, Maroc, Elvetia si Romania.
Evenimentul este organizat de ministerele Culturii din Romania si Republica Socialista Vietnam in perioada 12-17 august, si consta in expozitii de costume nationale si traditionale, expozitii de fotografie si articole de artizanat, degustare de ceai vietnamez, precum si momente artistice sustinute de un ansamblu din Vietnam.
Produsul care a devenit în ultimii ani un brand de succes este cozonacul Boromir, care aminteste de produsele traditionale preparate în acasa, în diverse sortimente.
Crearea in acest sens a unui Program National de dezvoltare a acestei industrii folosind si garantiile guvernamentale Reducerea valorii investitiilor care pot beneficia de facilitati de la 50 milioane de euro la 10 milioane de euro Finalizarea Legii parteneriatului public-privat care sa permita atragerea de finantari pentru marile proiecte de infrastructura TVA 0 pentru produsele verzi (energie verde, alimente ecologice, etc.) Reducerea cu 50% a impozitului pe profit pentru exportul de produse traditionale romanesti Masuri de crestere a sustenabilitatii finantelor publice Dublarea redeventelor incasate de stat ca urmare a concesionarii exploatarii resurselor naturale neregenerabile.
Mai multi deputati, la initiativa democrat-liberalului Mircia Giurgiu, vor sa oblige retelele comerciale sa rezerve 10% din spatiu pentru vanzarea produselor traditionale romanesti.
In colegiul pe care il reprezint in Parlament am mai facut vreo patru laptarii, care prelucreaza, fac produse de ferma, asa-zisele produse traditionale romanesti, specifice zonei de deal si munte din Neamt.
Am finalizat negocierile cu privire la facilitatile militare americane de pe coasta Marii Negre si poate in alte zone ale Romaniei. Nu vor fi baze militare traditionale, ca cele din Germania, de exemplu.
Timp de o luna, cu ocazia "Saptamanilor Romanesti" puteti cumpara cele doua produse "traditionale". Preturile la care acestea pot fi cumparate sunt de 4,5 lei pentru un McMici, 7,9 lei pentru Dublu McMici si 9,9 lei pentru Sandvisul cu Porc.
Presedintele Basescu i-a decorat pe mai multi "lupi" cu ordine si medalii, iar membrii delegatiei le-au oferit daruri de Sarbatori tuturor militarilor romani si, impreuna cu acestia, au asistat la un program de colinde traditionale, dupa care au luat masa de seara.
In cel de-al doilea week-end al lunii mai si in cel de-al doilea weekend al lunii octombrie se vor defasura evenimentele devenite deja traditionale Bucharest Half Marathon si Bucharest Marathon, aflate la cea de a VIII- a editie, respectiv la cea de a XII-a.
google-analytics.com