Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (4.75 secunde)
"Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea cunoscuta in popor si ca Blagovestenia, la targ vor fi specialitati din peste, pregatite cu mare pricepere, dupa retete traditionale din inima Deltei Dunarii:
Pentru ca nu contine zaharuri, acest aliment elimina toate efectele secundare pe care produsele traditionale din faina de grau, atat de folosite in bucatarie, le au asupra organismului uman:
Acesta participa la toate targurile traditionale din Bucuresti si pentru a afla parerea consumatorului despre produsele sale. ... Targul Bucharest Christmas Market are si un rol de a mentine consumul de produse traditionale, a mai spus Emil Florescu.
EASTER PARTY De pe masa de Paste nu pot sa lipseasca mielul, sarmalutele, snitelele si produsele traditionale facute la gratar. ... Pentru cei care sunt in postul celei mai importante sarbatori a lumii ortodoxe, nu vor lipsi produsele traditionale vegetariene:
Evenimentul aduce in centrul Capitalei Targul de Paste, cu produse traditionale si delicii culinare, spectacole si concerte, un foisor de animale cu expozitie de iepuri si miei, precum si o zona dedicata copiilor cu ateliere recreative, trenulet si carusel.
Se pregatesc mancarurile traditionale: ... De obicei, in Sambata Mare are loc si sacrificiul mielului, din carnea caruia se pregatesc mancari traditionale:
Vin dintr-o familie de conservisti, Martha si Ionel Gaciu, Mama a fost maistra de productie, iar eu am copilarit in fabrica, isi incepe povestea Iulia Bara Gaciu, imbracata cu o ie si o fusta traditionale romanesti, ambele superbe.
Se deschid piete volante cu produse traditionale romanesti, in Sectorul 2 Pentru aprovizionarea populatiei cu produse traditionale romanesti, Primaria Sectorului 2 vine in sprijinul locuitorilor sai, in special al persoanelor in varsta, si deschide, in perioada urmatoare, mai multe piete volante in diverse cartiere.
Targ de Craciun si zona gastronomica La Targul de Craciun al Capitalei, bucurestenii si turistii care se afla in cautarea unor cadouri inedite pentru cei dragi sau a unor produse traditionale romanesti vor fi intampinati zilnic, cu o varietate de produse:
- 12.00 - 13.00 - Servirea fasolei traditionale-2000 portii (in Parcul Central) Din motive ce tin de siguranta cetatenilor, manifestarile ce implicau participarea cailor si a atelajelor au fost anulate. Initial, dupa oficierea slujbei religioase si sfintirea sfintirea apei erau programate doua activitati traditionale si iubite de calaraseni:
Conform medicinii traditionale chineze, zenitul de energie din corp este conectat cu un sistem ceas, care energizeaza diferite parti ale corpului, in diferite intervale ale zilei.
Chirila este una echilibrata din punct de vedere nutritional, include alimente bio sau traditionale si, pe langa eliminarea treptata a kilogramelor suplimentare, contribuie si la eliminarea toxinelor. ... bio sau traditionale.
Cei dornici sa manance bucate traditionale sunt asteptati din 7 noiembrie si pana in 10 noiembrie 2019, la un adevarat ospat haiducesc, cu preparate haiducesti in toate felurile si pentru toate gusturile. ... Organizatorii s-au pregatit si cu o gama variata de produse traditionale ce fac cinste targului:
Restaurantul Palmyra are stand la targul traditional de la MTR, unde doritorii pot manca produsse traditionale, precum:
Aceasta a crescut pe masura ce politica a devenit mai concurentiala si majloacele traditionale, ca televiziunea, nu au mai putut asigura castigul.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara de la Valentin Dinca, detinatorul brandului, cataif, suberek cu vita, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
Miruna Nedef, proprietara firmei EAT ETC - cozonaci si preparate traditionale dupa retete unice, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR.
Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Dinu Toma a prezentat proiectele derulate si implementate de catre studenti si absolventi - produse traditionale romanesti de la idee, la productie si prezentarea comerciala pe piata.
google-analytics.com