Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (2.63 secunde)
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Veti putea degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
Se pot degusta la Piata Taraneasca produse naturale si produse traditionale speciale pentru Craciun (sorici, toba, lebar, carnati, afumaturi, branzeturi de oaie, vaca sau capra, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc si Cozonacul Bunicii, prajituri traditionale din Maramures) dar si produse de post:
La fel si vizitatorii, care sunt pasionati de traditia acestor targuri traditionale organizate la MTR. Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu:
Asa cum era firesc, mama Deliei i-a adus acesteia carne de porc de acasa si alte bunatati traditionale romanesti. ... Cand am vazut atatea bunatati traditionale precum carnati, caltabosi, carne afumata, varza pentru sarmale, zacusca si multe alte nebunii care miroseau extraordinar, n-am mai putut sa ma abtin.
- Cum ati ajuns sa veniti la aceste targuri traditionale? ... - Si, in continuare, va ocupati si de obiecte traditionale? - Da! Acasa, eu lucrez covoare din lana vopsite cu plante.
Emil Florescu a participat recent la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, cu: ... "Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina.
Privat Silviu Zetea SRL, impreuna cu fiul sau, Gerard Zetea, Director General la Zetea Transilvania, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
In acest context, Ministerul Agriculturii va organiza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, si o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, unde vor participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
Printre vinurile expuse la standul lui Vlad Dumbraveanu, Director la SC Arint SRL, din cadrul targului de produse traditionale de la Palatul Parlamentului se numara:
Elisabeta Onu din Arges participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "Sunt nemultumita ca se organizeaza targuri traditionale atat de des!
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Cei cu placinta intinsa de Turnu participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizate in curtea MTR. Placinta intinsa de Turnu este un produs traditional inscris in Registrul de Atestare a Produselor Traditionale, preparat in bucatariile taranesti din mosi stramosi.
Mihaela Enache participa la targurile traditionale organizate la Muzeul Taranului Roman si la Agronomie. ... Atunci, in acel an, 2010, am inceput sa primim comenzi si am ajuns si la targurile traditionale".
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Targul contureaza imaginea unei intregi tipologii a mestesugurilor traditionale:
Stim cu totii ca un rol deosebit in existenta sociala o au normele traditionale, care influenteaza in mod substantial conduita individuala si colectiva a membrilor societatii.
Emil Florescu este o prezenta constanta la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman, dar si la alte targuri. ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
"Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures.
Luna aceasta, vom fi prezenti si la targurile traditionale organizate la Sfantu Gheorghe, Miercurea-Ciuc si Covasna. ... In Ungaria, la targurile traditionale, cel mai bine se da kurtos kalacs cu scortisoara si cel cu zahar.
google-analytics.com