Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (2.79 secunde)
Gina Cimpoca a venit la targul din curtea MTR cu coliere cu bijuterii reciclate din diverse materiale, la 75 ron si cele si bogate la 150 ron, un colier reciclat care este din matase naturala si a fost rochita fetitei mele, cand era mica.
"Am participat la Saptamana Verde de la Berlin, un targ de produse traditionale aflat la a 78-a editie. Au fost si expozanti romani din:
Cu condimentele premium de la Kotanyi, selectate si amestecate cu grija, se pot crea atat preparate traditionale, dar si specialitati noi prin care sa va puneti in valoare imaginatia culinara.
Preparate din legume sau carne, dar si diferite tipuri de branzeturi, pot fi condimentate cu amestecul special de boabe de piper pentru a avea un gust deosebit. Condimentele premium de la Kotanyi dau o savoare speciala preparatelor traditionale sau noilor creatii culinare. Lasati-va inspirati de acestea!
Retete traditionale, dar si creatii culinare originale si inovatoare devin irezistibile cu mirodeniile de la Kotanyi. Lasati-va inspirati de acestea!
Fejer Karoly participa frecvent la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti. "Vineri am vandut 100 de cozonaci! Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej.
Amestecul de condimente - Friptura de pui cu usturoi de la Kotanyi este usor de folosit de catre oricine doreste sa experimenteze noi retete sau sa prepare specialitati traditionale.
Desi este o recunoastere individuala, eu o vad mai degraba in cadrul relatiilor traditionale dintre Romania si Franta, dintre Academia Franceza de Medicina si Academia de stiinte Medicale din Romania si, cu siguranta, am sa ma straduiesc sa folosesc in acest sens noua calitate pe care am obtinut-o.
Tot de atunci participa si la aceste targuri de produse traditionale. Tot la standul lor, puteai gasi si nectar de caise la 3 litri - la 32 RON si suc de afine, tot la 3 litri - la 32 RON.
Bucurestenii pot merge zilele acestea la targul "Arome de sezon" de la Piata Amzei sa cumpere produse traditionale din zona Moldovei, Botosani, precum:
La standul sau de la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR gasiti: cozonac secuiesc cu nuca, cu zahar, cocos si scortisoara - la 10 RON.
CASA TEO din Baicoi, Prahova, participa zilele acestea la targul de produse traditionale "Arome de sezon" de la Piata Amzei, cu:
Redescoperirea eficientei in vechile practici traditionale ne invata cu umilinta reintoarecerea la sursele de sanatate intelectuala si morala interioara. Este bine si important sa descoperim lucruri noi.
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu:
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Amzei puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - intre 280 - 300 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
"In functie de fiecare targ, la unul merg fetele de masa, la altul iile, la altul basmalele sau fustele traditionale", a adaugat Anuta Stan.
Cozonac Domnesc a participat recent la targul organizat in curtea MTR, cu produse traditionale din zona Moldovei, Botosani. La mare cautare au fost:
Ion Caramitru, Mitica Popescu si cantareata Ozana Barabancea au cumparat produse traditionale de la Cozonac Domnesc. Ion Caramitru a fost extrem de incantat de marmelada de aici.
Aceasta ne-a asigurat ca retetele prajiturilor sunt traditionale romanesti.
aluaturi, budinci, compoturi, orez cu lapte si lichioruri, dar si zaharul vanilat sunt imbogatite, in mod irezistibil, cu un gust rafinat de Batonul de Vanilie de Bourbon de la Kotanyi. Nobletea consacrata a vaniliei isi gaseste aprecierea in noi creatii culinare originale sau traditionale. Lasati-va inspirati de acesta!
google-analytics.com