Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (2.57 secunde)
Acesta a marturisit si ca membrii PNL accepta cu greutate renuntarea la valorile traditionale. In acelasi timp, presedintele PD Emil Boc a refuzat sa comenteze declaratiile colegului sau de Alianta.
crisocola - la 600 RON, fluorina - la 300 RON, masti din lemn, traditionale aduse din Ghana - la 400 RON, jasp orbicular, carneol si quartz cu hematite", ne-a spus Ana Capaneata.
"Va rugam sa binevoiti a analiza si a accepta argumentele noastre cu privire la recunoasterea dreptului comunitatii secuiesti de a-si afirma prin referendum local vointa pentru infiintarea prin lege a tinutului Secuiesc - SzÈkelyfˆld, ca regiune autonoma administrativa, si implicit dreptul comunitatii majoritare intr-o regiune cu legaturi traditionale istorice de a dispune de acele competente de autoguvernare care ii asigura egalitatea deplina si efectiva", se arata in scrisoarea adresata ministrului Justitiei.
Martisoarele vor fi asortate cu esarfe si posete din matase naturala aduse din Cambodgia de catre Blossom - Fashion for a Social Cause. Sunt fine si delicate, lucrate 100% manual in ateliere traditionale.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Acesta vine cu ii traditionale romanesti, din Campulung-Muscel, care au de la 70 de ani vechime in sus, fote cu fir - intre 400 - 500 RON, marame - la 400 RON, achizitionate din case taranesti.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR. "Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Florentin Cantaragiu a fost prezent recent la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Nicolae Vestea din Rasnov vine la toate targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. La standul sau, oamenii pot gasi obiecte deosebite si autentice romanesti.
Nelu Nedelea participa constant la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Il gasiti in curtea din spate a MTR, acolo unde au standurile colectionarii de obiecte vechi.
Cristina participa impreuna cu fiica sa la toate targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)! organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Dar atunci cand tara se confrunta cu perioada Razboiului Rece, fiind marcata de un sentiment acut de paranoia, studiul lui Kinsey legat de comportamentul sexual al femeilor este vazut ca un adevarat atac la adresa valorilor americane traditionale.
Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie organizeaza astazi, la Muzeul National George Enescu (Palatul Cantacuzino) o degustare olfactiva a colectiei de parfumuri artizanale-naturale Miresme Romanesti, realizate prin tehnici stravechi traditionale si inspirate de simbolistica motivelor romanesti si de mitologie.
La targurile traditionale nu mergem, pentru ca nu suntem in target. Nu suntem prezenti nici in mall-uri, pentru ca nu ne permitem financiar chiriile exorbitante.
Astfel, bucata aceea de oras a disparut din cauza acelei cladiri care e si un fundal foarte prost pentru Hilton.In fata Ateneului se desfasura, in ziua in care am facut aceasta plimbare, un targ de produse traditionale.
Personalitate marcanta in miscarea artistica a veacului al XX-lea, Constantin Brancusi a lasat posteritatii o opera impresionanta, contribuind semnificativ la transformarea sculpturii traditionale in sculptura moderna.
Am ii din Bucovina - intre 250 RON - 450 RON, braie traditionale - la 20 RON, bundita traditionala - la 800 RON, caciuli de lana - la 20 RON, 30 RON, ciorapi crosetati din lana, suman - la 600 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
Acesta a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Colectionarul Dan a venit la Piata Taraneasca cu comode din Transilvania, mobila traitionala omromaneasca veche, un tablou vechi traditional, , pendule vechi la 400 ron, la 500 Ron, panometru, la 300 ron, rasnita de cafea, la 150 ron, obiecte din alama,lustre de bronz, ii traditionale.
google-analytics.com