Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.83 secunde)
Dar vizitatorii targului, au putut gasi, la standul meu, obiecte precum braie traditionale, cusme de dac, la 40 RON, camasi din in - la 120 RON,ii de dama - la 120 RON, tichii - 30 RON, fuste din lana - la 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
La stand, am gasit la vanzare vase traditionale, o fusta superba de catifea brodata, cusuta manual - la 620 RON, o ie traditionala - la 210 RON, o geanta rosie de lana - la 60 RON, o gentuta de piele - la 32 RON, o geanta traditionala mica - la 10 RON, o geanta din pasla inedita, cu broderii - la 60 RON, o geanta din pasla - la 50 RON, ne-a spus Teodora Economu de la stand.
Aceasta a venit cu superbe covoare, tapiserii si cuverturi traditionale tesute de propriile maini. ... La standul ei din curtea MTR gasesti, in afara de covoare, tapiserii si cuverturi traditionale tesute manual, si doua bundite superbe, la 200 RPN bucata.
Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.
- peste la gratar- pastrav, crap, scrumbie, ton, somon, macrou etc - saramura de peste asezonata cu legume - hamsii din belsug cu mamaliguta si mujdei de usturoi - icre, peste marinat in felurite arome, fructe de mare - produse traditionale de post - degustari si povesti pescaresti - concursuri de pescuit pentru cei mici, tombole cu premii pentru cei mari "Pe parcursul festivalului veti fi asteptati si de producatori si mesteri populari atat din diverse zone ale tarii, cat si internationali.
Fie ca vrei sa cumperi un cadou de Florii, pentru persoanele dragi cu nume de floare, fie pentru Paste, la aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile in cadrul targurilor traditionale de la Muzeul Taranului Roman si din Parcul Cismigiu.
Cu fiecare sarbatoare, gospodinele incearca sa pregateasca preparate deosebite, traditionale zonei natale. Masa de Pasti trebuie sa cuprinda atat preparate pe baza de carne de miel cat si oua rosii.
Initiativa face parte din proiectul "Atelierul de mestesuguri" care urmareste sa sprijine dezvoltarea mestesugurilor traditionale in mediul rural. ... "Atelierul de mestesuguri" este un program integrat de calificare, dezvoltare a competentelor antreprenoriale, suport si consiliere a resurselor umane, pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale din mediul rural din regiunea Nord - Vest.
Ce inseamna Shiatsu si care este puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze?
Fabrica de Magiun Topoloveni - apartinand companiei SONIMPEX TOPOLOVENI - doreste sa-si serbeze intrarea in anul centenar alaturi de cei care apreciaza produsele traditionale romanesti de calitate.
Ei posedau cunostinte astronomice traditionale, ale caror origini pot fi depistate in Egiptul pre-dinastic, cu 3200 de ani inainte de era noastra.
Avem in perspectiva targuri traditionale romanesti in noiembrie si decembrie! ... Vrem sa cream o atmosfera speciala, cu trupe invitate la aceste targuri traditionale.
Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, intre orele 10.00 si 20.00, vor avea loc demonstratii de arta culinara si degustari de mancare cu specific asiatic, spectacole de muzica si dans traditional, prezentari de kimonouri japoneze, costume traditionale chinezesti, coreene (hanbok) sau indiene (sari), ateliere de caligrafie coreeana, japoneza, chinezeasca, hindi, workshopuri si prezentsri de cosplay si de make-up in stil asiatic, precum si expozitii de fotografie.
Florian Chise din Bihor participa constant la targurile traditionale. ... "Targurile astea traditionale sunt binevenite si asa iti promovezi marfa! Avem palinca Tramuta de pruna, de mar care merg foarte bine!
O putem face daca observam ca, din ce in ce mai mult, oamenii de pretutindeni se indreapta spre zone cat mai naturale, locuri linistite, autentic traditionale unde oamenii traiesc in deplina armonie cu mediul inconjurator.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
In acest week-end, dis-de-dimineata pana dupa-amiaza tarziu, zeci de producatori va asteapta la Muzeul National al Taranului Roman, la Piata Taraneasca, cu produse traditionale romanesti si nu numai.
Emil Florescu participa la toate targurile de produse traditionale organizate in curtea MTR, cu: ... Pentru un pomicultor care face o pomicultura curata, tuica si palinca reprezinta metodele cele mai traditionale de a-i rentabiliza activitatea pomicola.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Incepand cu 6 decembrie 2013 si pana la sfarsitul lunii decembrie il gasiti pe Florin Spiridon la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat in Piata Universitatii.
google-analytics.com