Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (3.29 secunde)
Dupa scaderea acestor tarife, operatorii privati vor putea sa-si ajusteze la randul lor preturile in asa fel incat consumatorul final sa aiba acces la un serviciu competitiv.
Astfel, in prezent, reglementarile spun ca fata de nivelul primelor stabilit de CSA la sfarsitul lui 2004, societatile de asigurare vor avea voie sa practice tarife in limita a -10% si +20%.
O data revenita vremea frumoasa bucurestenii si nu numai dau fuga la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei. Totusi, distractia chiar pentru de o zi, costa scump.
Potrivit Alexandrinei Hirtan, vicepresedinte ANRC, ceilalti operatori care se interconecteaza cu aceste retele vor plati tarife corecte. a€žNoi intervenim intre operatori.
Totodata, se propune interzicerea stabilirii altor taxe si impozite pentru exercitarea dreptului de acces si, in acelasi timp, trebuie respectate anumite principii la stabilirea tarifelor de acces. De pilda, aceste tarife trebuie sa fie justificate si proportionale cu afectarea imobilului respectiv.
O decizie cu caracter strict economic, dictata de refuzul consumatorilor moldoveni de a accepta noile tarife pentru electricitate - asa justifica conducerea centralei sistarea livrarilor de curent electric.
Astfel, Revelionul ar putea sa va coste 230 de euro (trei stele, sase zile) in acest an, daca alegeti ca destinatie Budapesta, sau 174 de euro la Kusadasi, cazare in hotel de cinci stele, tarife care includ si cina festiva.
Decizia ANRC stabileste tarife de interconectare pe care compania este obligata sa le factureze celorlalti operatori sub nivelul costurilor RomTelecom.
Aceste servicii de curatenie sunt impartite pe categorii, aproximativ aceleasi tarife fiind percepute atat pentru curatenia de sezon, cat si pentru curatenia de dupa petreceri.
Cea de a doua categorie de servicii asigurate de IMM Business Center Constanta sunt cele prestate contra unor tarife reduse, acestea variind si in functie de marimea agentului economic beneficiar, au precizat reprezentantii PIMM Constanta.
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Tarife reduse, competitie acerba Concurenta pe piata telefoniei mobile a a devenit din ce in ce mai acerba, dupa ce recent s-a relansat pe piata un nou operator, CosmOTE Romania, fost CosmoRom.
Polita RCA cu 33% mai mare Tot din primele zile ale anului, la politele pentru raspunderea civila auto societatile de asigurare practica tarife in medie cu 20% mai mari fata de nivelul indicat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in 2005, maximul fiind de 33%.
Mana de lucru ieftina Dar aceste tarife sunt indreptatite pentru Romania si chiar putin cam mari avand in vedere diferenta dintre salariile de la noi si cele din afara.
De asemenea, vor fi luate in seama capacitatile manageriale ale solicitantilor, capacitatea solicitantului de a acoperi cheltuielile viitoare pentru exploatare si intretinere prin tarife adecvate, suma furnizata de beneficiar ca si cofinantare, precum si tehnologia folosita care trebuie sa fi fost deja utilizata in statele membre UE si sa se fi dovedit a fi sigura si satisfacatoare.
Acelasi lucru ni l-a spus si Gabriel Sarbu, director Directia Preturi-Tarife-Reglementari comerciale, din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Acestia au cerut o limitare rapida a obligatiilor de plata in cazul unui agent economic, avand in vedere ca in urma cu trei ani, Romania numara doar 224 de impozite, taxe si tarife.
La aceste tarife se mai adauga 60 de lei pentru masa festiva si 60 de lei pe zi pentru masa.
Gripa aviara reprezinta doar pretextul pe spatele caruia sunt puse nerealizarile si incapacitatea noastra de a oferi un produs turistic de calitate si la tarife corespunzatoare ", a afirmat Marian.
Gabriel Sarbu, director Directia Preturi si Tarife din ANRGN, ne-a declarat ieri ca aceasta decizie va influenta in bine preturile finale pentru toti cosumatorii, dar este prea devreme sa se vorbeasca despre cifre.
google-analytics.com