Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (2.98 secunde)
Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca pasagerii Blue Air, afectati de anularea zborurilor spre si dinspre Romania, beneficiaza de tarife speciale.
O plimbare cu telecabina din Busteni, pe platoul Bucegi la Babele a devenit o adevarata provocare si nu doar din punctul de vedere al intinerariului. Noile tarife actualizate la 1 aprilie sunt uriase.
Problema ar fi ca acestea percep tarife simtitor mai mari (intre 59 si 185 de euro pe zi), iar Hotel Bucuresti nu mai poate oferi gazduire decat pentru 105 deputati, ceea ce lasa Biroul Permanent pe cap cu vreo 120 de parlamentari care trebuie cazati undeva.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Nici patronatele din industria de morarit si panificatie nu estimeaza modificari la pretul piinii dupa intrarea in vigoare a noilor tarife la utilitati.
Consilierii locali din municipiul Mangalia au stabilit noile tarife practicate de Serviciul Public Administrarea Domeniului Public si Privat Mangalia pentru spatii inchiriate in vederea afisarii de bannere.
Tot acest razboi la nivel inalt are loc in contextul in care romanii platesc printre cele mai mari tarife pentru a beneficia de telefonie mobila.
Vasiliu a adaugat ca a mers personal intr-o delegatie si a negociat la hotelurile de trei stele Sheraton si Hilton 12 camere „cu tarife pana in 200 de euro pe noapte“.
Pentru serviciul "Valoare declarata", tariful per trimitere a ramas neschimbat, respectiv 0,8% din valoarea declarata aferenta serviciului postal solicitat. Ultima majorare de tarife pentru prestatiile din sfera serviciului universal a avut loc la 1 august 2004. (D.E.)
Trimiterea unei scrisori sau a unui colet prin Posta Romana va costa mai mult incepand cu 1 august. Reprezentantii Postei Romane au anuntat ca tariful pentru plicurile de cel mult 20 de grame va creste de la 50 de bani la 80 de bani.
Spalat+tratament+ coafat - acces nelimitat timp de o luna - la urmatoarele tarife: Par scurt - 250 lei Par mediu - 300 lei Par lung - 350 lei Bonus Pensat + Tuns varfuri , plata in 2 rate Pentru programari sunati la :
Dan Mihalache, secretarul executiv al PSD, a declarat ca motiunea are la baza constatarea ca "exista majorari de preturi, tarife si accize in avans fata de planurile stabilite cu partenerii europeni, pentru a se incerca in acest mod de catre Cabinetul Tariceanu sa se compenseze pierderile bugetare generate de introducerea cotei unice de impozitare".
In ultima perioada se fac auzite tot mai multe voci autorizate care incrimineaza starea precara a industriei turistice de pe litoralul romanesc, in special din cauza faptului ca serviciile oferite la tarife de cazare exorbitante pentru buzunarul cetateanului obisnuit, dar si comparativ cu piata regionala (vezi tarifele de pe litoralul bulgaresc) sunt departe de standardele internationale de profil.
Cazare la preturi de lux Si cei care merg pe litoral in prima jumatate a acestei luni vor plati tarife la cazare mai mari cu 15 - 30% decat cele actuale, preturile preconizandu-se sa scada abia dupa incheierea sezonului de varf, adica dupa 15 august.
Nivelul de alerta a fost ridicat in Germania, Suedia si Danemarca pentru cursele cu destinatia Marea Britanie, iar compania Easyjet - cu tarife reduse - a interzis bagajele de mana in avioanele care decoleaza din Spania spre Marea Britanie.
Noile tarife nu au intrat inca in legalitate, deoarece normele de aplicare ale HG nr. 25/2006 nu au fost publicate aflandu-se in stadiu de proiect.
Votul Parlamentului European ar trebui sa aiba loc in 10 mai, in timp ce statele membre ar trebui sa se pronunte pana la inceputul lunii iunie, pentru ca europenii ce vor pleca in vacanta sa poata beneficia de tarife reduse.
Presedintele CNA, Rasvan Popescu, a precizat ca anul acesta posturile private vor stabili tarife pe unitate de timp pentru difuzarea campaniei electorale, iar conditia este ca pretul sa fie acelasi pentru toti candidatii.
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
google-analytics.com