Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (7.53 secunde)
dobanzile, precum si toate comisioanele, taxele, tarifele, spezele bancare sau orice alte costuri aferente acordarii si derularii contractului, respectiv aferente unor servicii in privinta carora consumatorul nu dispune de libertate de alegere vor fi mentionate in contract, fara a se face trimiteri la conditii generale de afaceri ale furnizorului de servicii financiare, lista de tarife si comisioane sau orice alt inscris.
Premierul Emil Boc a declarat luni in Parlament ca programul anticriza adoptat odata cu bugetul de stat pe 2009 va fi completat cu masuri precum reducerea numarului de taxe si tarife neimpozitarea profitului reinvestit sau stimularea investitiilor prin acordarea de ajutoare de stat.
"De legea tichetelor de vacanta trebuie sa profite turismul romanesc si turistii, a afirmat Udrea, adaugand ca, in cazul in care va exista un numar mare de turisti pe litoralul romanesc, iar hotelierii vor practica tarife care nu vor reflecta calitatea serviciilor oferite si preturile pietei, acestora li se vor impune limite pentru tarifele practicate.
S-au majorat tarife cu 25 - 30% si lucrurile astea costa", a mai spus liderul PD-L Gorj, fost director al Complexului Energetic Turceni si ex-consilier al ministrului Adriean Videanu.
Ultima masura de pe lista premierului a vizat eliminarea, comasarea sau reducerea a aproximativ 215 taxe si tarife cu caracter nefiscal.
Proiectul de lege prevede transpunerea in legislatia romaneasca a unor directive ale Comisiei Europene (CE), printre care si renuntarea etapizata la tarife reglementate pentru consumatorii finali si dezvoltarea pietei concurentiale de energie electrica.
• Guvernul Ponta a eliminat si comasat 92 de taxe si tarife nefiscale. • Investitiile straine directe au totalizat in primul trimestru 570 milioane euro, in crestere cu 30,1% fata de perioada similara a anului trecut.
Iar celelalte preturi si tarife administrate vor continua sa fie ajustate periodic, in functie de evolutia cursului de schimb si a inflatiei.
La astfel de tarife, braconieri "cat cuprinde" Potrivit vanatorilor, braconierii folosesc arme care fac cat mai putin zgomot sau pun laturi si capcane, una mai ingenioasa ca alta.
Finantarea caselor agronomului se face integral din tarife percepute pentru cursuri, instruiri, inchirieri de spatii, precum si din mijloacele financiare realizate din activitatea proprie de masa si cazare a cursantilor si a altor persoane, activitati industriale sau din prestari servicii si alte activitati de productie.
Cele mai mari tarife sunt percepute la demonstratiile si prezentarile ecvestre, cu sportivi de performanta, pentru care trebuie sa scoti din buzunar 30 de euro.
Noile tarife propuse spre aprobarea consilierilor vor fi de 13.206 lei + TVA pentru apa potabila furnizata, respectiv 7.139 + TVA pentru canalizare, fata de 8.921 lei + TVA pentru apa si 2.944 + TVA pentru canalizare, in prezent.
Cele mai grele sarcini revin ministrului Finantelor, care trebuie sa le demonstreze expertilor Fondului cum vor fi compensate pierderile provocate bugetului de aplicarea cotei unice, dar si ministrului Economiei, care trebuie sa negocieze cresterile de tarife la gaze naturale si energie hidro.
In ceea ce priveste cresterile de tarife la utilitati, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a negociat cu FMI o crestere la gaze naturale de 15% de la 1 aprilie si o noua crestere de 8% de la 1 iulie.
In ceea ce priveste cresterile de tarife la utilitati, Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a negociat cu FMI o crestere la gaze naturale de 15% de la 1 aprilie si o noua crestere de 8% de la 1 iulie.
In raport cu acelasi curs au fost incheiate si multe dintre contractele cu furnizorii de utilitati, combustibil si servicii, pentru 2005, avand ca baza de decontare tarife fixe in lei“, explica presedintele Peacock Hotels, Paul Marasoiu.
Si cursul de schimb va fi exprimat in ambele variante, iar bancile comerciale vor publica comisioanele si celelalte tarife si in lei noi.
Nici patronatele din industria de morarit si panificatie nu estimeaza modificari la pretul piinii dupa intrarea in vigoare a noilor tarife la utilitati.
Gabriel Sarbu, directorul Directiei Preturi, Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), a declarat ieri ca majorarile de preturi la gaze care au avut loc sau care vor avea loc in acest an vor urca inflatia anuala cu 1-2 %.
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
google-analytics.com