Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.44 secunde)
Google sarbatoreste, luni, 20 de ani de la infiintare, timp in care a evoluat de la un simplu sistem mai eficient de a explora internetul la cel mai important motor de cautare online, prezent atat de mult in viata oamenilor incat numele companiei a devenit verb.
Cum te ajuta Google la scoala. Zece ponturi pentru elevi De la cunoscutul Google Translate si pana la crearea de site-uri web pentru proiectele cu colegii, elevii isi pot usura procesul de invatare daca stiu bine sa foloseasca motorul de cautare.
B365.ro GOOGLE implineste astazi 16 ani. A 16-a aniversare a GOOGLE, marcata printr-un DOODLE SPECIAL GOOGLE implineste, sambata, 27 septembrie 2014, 16 ani de existenta. GOOGLE isi serbeaza a 16-a aniversare printr-un DOODLE SPECIAL.
De ce va deveni Google Plus singurul produs Google Nu stiu cum vi se pare dumneavoastra ca merge treaba pe Google Plus, dar Mike Elgan de la Computer World crede ca va zdrobi concurenta din mediile sociale. Ca Google are o uber-strategie de a domina viitorul onlinelui.
Motorul de cautare Cuil, ultima realizare a Annei Patterson, a sotului ei, Tom Costello, a lui Russell Power si Luis Monier, fosti ingineri la Google, si-a facut aparitia în lumea internetului, fiind proiectat special pentru a detrona Google. Creatia anterioara a Annei Patterson, un motor de cautare pus la punct în 2004, a fost atât de impresionanta, încât liderul industriei, Google Inc., a cumparat tehnologia pentru a-si îmbunatati sistemul.
10 lucruri cu care Google+ poate distruge Facebook Inca de dinainte de lansarea Google+ se vorbea intens despre cum va reusi noua retea de socializare sa distruga Facebook.
Google a lansat, vineri, Google Maps Romania, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite si sa isi creeze harti proprii.
Google a inceput pe 18 decembrie 2017 numaratoarea inversa pana la Craciun, cu un doodle de sezon, intitulat December global festivities. Pinguini, papagali, scrisori catre Mos Craciun, google a pregatit un intreg puzzle pentru festivitatile din decembrie 2017.
10 trucuri de cautare in Google pe care nu le stiai Afla care sunt cele mai interesante trucuri pe care le poti folosi pentru a deveni un maestru in arta cautarilor pe Google.
Google sarbatoreste, luni, printr-un logo interactiv, intitulat "Little Nemo in Google Land", 107 ani de la publicarea in presa americana a benzii desenate "Micutul Nemo in Tara Visurilor", creata de Winsor McCay, desenator american si pionier al filmului de animatie.
Enational:GOOGLE sarbatoreste 15 ani de existenta printr-un DOODLE special! ... GOOGLE DOODLE, 15 ani de existenta. Google sarbatoreste vineri, 27 septembrie, 15 ani de existenta printr-un Doodle foarte special. ... Google a pregatit un Doodle prin care utilizatorii pot obtine dulciuri virtuale lovind intr-o "pinata" mexicana in forma de stea.
Daca te-ai intrebat vreodata ce "urme" lasi pe Internet sau ce stie gigantul Google despre tine, ei bine acum exista o metoda simpla de a afla.
Cu noul sistem de operare al Google, computerele vor porni la fel de repede ca televizoarele, a anuntat compania, joi, la prezentarea sistemului de operarea Chrome, a carui lansare a fost anuntata in urma cu cateva luni.
O plimbare prin catedrala gigantului Google. ... acesta este noul sediu central al gigantului Google, un simbol al unul stil diferit de a trai la locul de munca, scrie Les Echos.
Cum sa "ocoliti" politica de confidentialitate a Google Google, in ciuda numeroaselor avertismente pe care le-a primit din partea Uniunii Europene, cum ca ar putea incalca legislatia europeana, a mers mai departe si a pus in aplicare politica sa de confidentialitae incepand de la 1 Martie 2012.
CEO Google: E loc pe piata pentru mai multe retele sociale Google Plus s-a lansat saptamana trecuta insa este inchisa pentru moment publicului larg, fiind disponibila in regim de testare numai utilizatorilor care reusesc sa obtina o invitatie.
Cum se joaca jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? Roswell, OZN-uri, extraterestrii, teoria conspiratiei, jocuri si Google Doodle, toate la un loc. ... Google face un joc captivant cu ocazia a 66 ani de la incidentul Roswell.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
www.engadget.com anunta ca Google si Orange ar putea colabora pentru producerea telefonului mobil Google.
a anuntat ca va prezenta, saptamana aceasta, o versiune imbunatatita a motorului propriu de cautare pe internet, in incercarea de a recastiga din terenul pierdut in fata liderului necontestat al pietei, Google Inc.
google-analytics.com