Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (3.38 secunde)
Aceste cote si tarife reduse vor fi valabile pe o perioada de 12 luni de la data publicarii noului regulament in "Monitorul Oficial".
Grupul European de Reglementare (GER) a anuntat ca aceste tarife ar trebui diminuate pana la nivelul de 30 de eurocenti pe minut, de la 70-80 de eurocenti in prezent.
"ANRC a publicat spre consultare noile tarife de interconectare. Potrivit modelului de calcul, tarifele vor scadea, in medie, cu 14,8% anual, pana in 2009.
In caz contrar, ar insemna sa includ in tarife o pierdere de 50%", a spus Tudorache. Celalalt viceprimar craiovean, Gheorghe Nedelescu, cel care are in subordine Regia Autonoma de Apa, a fost mult mai prudent in afirmatii.
Programul "O saptamana la mare" continua si in acest an, in perioada 1 Mai - 15 iunie, la tarife speciale pentru categoriile 1 stea, 2 stele, 3 stele, potrivit lui Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei patronatelor din turismul romanesc (FPTR).
In acest mod, consumatorii eligibili care beneficiaza de energie electrica furnizata de SC Electrica SA au platit tarife grevate de costurile mari de achizitie a energiei electrice efectuate de SC Electrica SA.
Cu alte cuvinte, consumatorii eligibili care beneficiaza de energie electrica furnizata de Electrica au platit tarife mai mari decat cele normale.
In schimb, firmele vor beneficia de reduceri de tarife de 5-10% la transport, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Aproape jumatate dintre ei sunt membri ai organizatiei si beneficiaza de tarife subventionate la apa in valoare de 630.000 de lei pe hectar.
"Contractul de prestari-servicii expira pe 16 iunie, iar incheierea altuia va fi conditionata de tarife aprobate in consiliu. Nu vom mai ramane in aceeasi eroare.
Unele companii au anuntat insa ca vor oferi tarife reduse pentru clientii care nu au fost implicati in accidente rutiere, in timp ce pentru ceilalti preturile vor fi ceva mai mari.
Exista insa niste tarife minimale si maximale care pot fi percepute", a spus Maria Basescu. In functie de negocierile dintre proprietar si expert, pretul poate sa includa sau nu transportul expertului la fata locului pentru a executa masuratorile casei.
Aceste oferte comerciale vor trebui sa cuprinda categoriile de servicii oferite, localitatile, modalitatea de tarifare, tarifele percepute, facilitati, tarife pentru servicii suplimentare.
De asemenea, se incearca sa le fie oferite clientilor conditii de inchiriere simple si flexibile, cat si tarife avantajoase in functie de perioada inchirierii.
Aceleasi surse ne-au declarat ca, in cazul intrarii in vigoare a acestei legislatii care este planificata pentru dezbateri anul viitor, tot companiile low-cost vor iesi pe piata cu cele mai mici tarife.
De asemenea, reprezentantii societatilor de asigurari sustin ca ar trebui sa se faca o diferentiere la tarife pentru cei care au locuintele in zone de risc maxim.
ßi asta pentru ca la o crestere de 80% a preturilor intr-o localitate in care costurile fixe sunt foarte mari, ajutoarele pe combustibil acopera foarte putin din factura, potrivit lui Viorel Alicus, directorul Departamentului de Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea Energiei (ANRE).
afisarea la receptiile ho-telurilor a tarifelor de cazare maximale, exprimate in euro. Este interzisa practicarea de tarife discriminatorii intre turistii straini si romani.
In aceasta perioada, preturile la cazare pe litoralul romanesc incep sa scada, iar cele din statiunile montane sunt in crestere.
In plus, aceste tarife depasesc cu mult nivelul maxim preconizat de reprezentantii primariilor. Spre exemplu, pretul de 230 de lei pe gigacalorie propus de ANRE pentru Alba-Iulia este exagerat in opinia viceprimarului Paul Voicu.
google-analytics.com