Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (4.74 secunde)
De asemenea, este nevoie de o copie dupa actul de proprietate/chirie/comodat - pentru spatiu, un acord pentru instalarea antenei VSAT si un acord proprietar/Asociatie de Locatari pentru desfasurarea in spatiul respectiv de activitati loteristice.
Ca rezultat al eforturilor facute de comunele din zona metropolitana, inca o finantare nerambursabila europeana a fost obtinuta, de data aceasta chiar de noua asociatie Reosal, pe un proiect avand un buget prevazut de peste 840.000 de euro, in vederea realizarii unei statii de pretratare biomecanica si a unei baze tehnice aferente operatorului public de salubritate, Compania Reosal SA, care isi va incepe activitatea in toamna acestui an.
La asociatie nu se plateste doar apa pura, ci si apa de canal plus TVA-ul. In aceste conditii, un metru cub de apa va ajunge la suma de 4 lei si 25 de bani", a mai declarat, pe de alta parte, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari din Constanta.
Se poate achita si on line, pe site-ul Distrigaz Sud, completând un formular.  Plata, la chioscul de lânga bloc  Pe lista de "PAYPOINT" furnizata de Distrigaz mai figureaza si persoane fizice autorizate (PFA) si chiar o asociatie familiala (AF), care au dreptul de a încasa facturile Distrigaz Sud.
Discountul, care va fi suportat de asociatie si retailer, va fi primit indiferent daca aparatul dus este functional sau nu si nu este importanta marca.
Acestea vor fi repartizate la fiecare asociatie de proprietari de catre Directia de Servicii Publice si se vor încheia contracte de selectare si ridicare selectiva a resturilor menajere.
Proiectul urmeaza sa scada numarul incidentelor rutiere, amenzile care vor fi aplicate soferilor surprinsi circuland neregulamentar urmand sa se "verse" o parte in bugetul orasului, iar alta parte in "pusculita" asociatiei. Banii incasati de asociatie vor fi folositi in continuarea programului.
Acesta a explicat ca motivul constituirii asociatiei a fost acela ca fiul sau a trebuit sa intocmeasca dosarul pentru a accesa fonduri structurale si trebuia sa fie inscris intr-o astfel de asociatie.
Nu este nevoie de membrii celorlalte blocuri din aceeasi asociatie. Locatarii dintr-un bloc pot decide singuri sa-si reabiliteze imobilul", a afirmat Giubelan.
In conditiile in care, in urma studiului de fezabilitate, bugetul alocat lucrarilor de catre Consiliul Judetean Dolj este de 20 de milioane de lei, firmele Con-A si Novara, in asociatie cu Xtal, clasate pe locul 3, cu o oferta de 9,5 milioane si un termen de executie de opt luni (89,5 puncte) au contestat rezultatul evaluarii ofertelor.
Cum se administreaza o cladire rezidentiala noua De obicei, in primul an de la livrarea complexului rezidential, dezvoltatorul se ocupa de administrarea acestuia, daca locuitorii nu hotarasc sa-si infiinteze mai repede o asociatie de locatari.
Prin obligarea taranilor la comercializarea produselor agricole numai ca urmare a inregistrarii ca persoana fizica autorizata sau ca asociatie familiala, Guvernul Boc mai da o lovitura grea acestui segment de populatie, si asa cel mai incercat de soarta si de decizii politice fara sens.
In sectorul financiar compania detine o banca privata, o asociatie de economisire - creditare in domeniul imobiliar, o companie de investitii si o companie pentru managementul activelor.
O asociatie de proprietari care decide sa mearga mai departe si sa comande consolidarea se va lovi de alta dilema:
Soferii botosaneni, in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, pot apela la Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR), infiintata cu scopul de a denunta abuzurile impotriva soferilor.
Conducerea societatii valcene, subordonata Consiliului Judetean considera acordarea acestui premiu de cea mai prestigioasa asociatie a mediului de afaceri din Romania ca o incununare a eforturilor intregului colectiv al CET Govora, depuse in cursul anului 2009.
tone de cereale furajere, iar o asociatie agricola a avertizat ca situatia dificila din sectorul de profil ar putea fi amplificata de lipsa fertilizatorilor si a echipamentelor necesare insamantarilor de primavara, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Daca toti acesti pasi vor fi parcursi, Termoficarea va renunta pentru inceput la factura pe asociatie, folosita in prezent, si va factura consumul de caldura si apa calda pe fiecare scara de bloc unde este instalat gigacalorimetru.Administratoarea Asociatiei nr.
"La noi in asociatie este inchiriat un spatiu la parterul blocului 47, unde functioneaza un magazin, iar chiria este de 700 de lei lunar.
de aceasta asociatie. Fara indoiala, valoarea amenzilor este de natura sa intimideze proprietarii de mici baruri, chioscuri, pensiuni agroturistice, cofetarii, fast-food-uri etc.
google-analytics.com