Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.46 secunde)
Întrucat suprafata necesara pentru pasunatul animalelor locuitorilor din Targu Jiu este mai mare decat suprafata existenta in proprietatea Consiliului Local Targu Jiu, este interzisa aducerea pe pasune a animalelor din alte localitati si nu se aproba concesionarea suprafetelor de izlazuri crescatorilor de animale, nefiind constituita macar o singura asociatie la nivelul municipiului sau pe fiecare din localitatile componente pe raza carora exista izlazuri.
8/ 2006, cu un nou alineat care sa reglementeze domeniile uniunilor de creatori, inclusiv domeniul creatiei jurnalistice In conditiile in care ziaristii nu reusesc sa contribuie la sistemul de pensii 30 de ani pentru ca lucreaza pe contract de drepturi de autor, prin aprobarea acestui proiect legislativ, daca au 15 ani contributii la sistemul public de presa si 5 ani in care figureaza ca membri intr-o asociatie (spre exemplu Uniunea Ziaristilor din Romania) sau oricare alta organizatie de utilitate publica recunoscuta de lege, jurnalistii ar urma sa beneficieze, in calitate de creatori, de o indemnizatie de 50% din pensia normala Date fiind aceste considerente, stimati colegi, propun completarea art.
In cadrul conferinței de presa, Stefan Gheorghiu a facut o scurta trecere in revista asupra rezultatelor financiare obținute de asociatie, de la infiintare si pana in prezent:
"AISS este o organizatie apolitica, al carei unic scop este promovarea si mentinerea valorilor clubului sportiv Steaua Bucuresti.Apartenenta unui cetatean sau a unui grup de cetateni la o asociatie sau orice alta forma de organizare reprezinta un drept consfiintit de Constitutia Romaniei.
In urma demersului Asociatiei pentru Tehnologie si Internet (APTI) pe langa autoritatile romane pentru modificarea taxei pentru publicitatea pe Internet, Parlamentul a votat in data de 24 mai 2005 modificarile cerute de aceasta asociatie la Codul Fiscal.
"Dorim sa evitam ca in Romania sa existe cazuri grave, precum abuzul copiilor de catre pedofili, si consideram ca acest lucru poate fi posibil prin sustinerea initiativelor precum Butonul de Siguranta, care faciliteaza posibilitatile de raportare a continutului online legal catre organele abilitate", declara George Roman, Director Programe Salvati Copiii Romania, asociatie care coordoneaza si programul national Sigur.Info.
Anul acesta, in octombrie, la Congresul annual al ACAMFE a fost numit caricaturistul oficial al Muzeelor si Caselor Memoriale care fac parte din aceasta asociatie.
O asociatie de protectie a animalelor a descoperit ca pisicile, dupa lovituri sau fracturi, au de cinci ori mai putine sechele decat cainii si isi revin mult mai repede.
Irinel Popescu spune ca este "unul dintre putinele exemple din stiinta internationala in care o asociatie, o revista, un curent stiintfic sunt legate, exclusiv de o singura persoana, profesorul Nikolas Lygldakis.
Azi George Filer III este director pentru regiunea estica si pentru statul New Jersey al asociatiei MUFON, probabil cea mai importanta asociatie din lume dedicata acestui fenomen.
Dar in cantitati suplimentare si in asociatie cu cafeina si zaharul, taurina din bauturile energizante provoaca hipertensiune arteriala, cresterea numarului de batai ale inimii, insomnie, stari de nervozitate.
E o asociatie prin care incercam sa-i ajutam pe parinti sa invete despre alimentatia sanatoasa, pentru a-si putea feri copiii de bolile generate de nutritie.
gentamicina, ciprofloxacina, eventual in asociatie cu cortizon. Nu este permisa utilizarea gentamicinei in cazul in care nu suntem siguri de integritatea membranei timpanice, deoarece patrunderea ei in urechea medie produce ototoxicitate.
Despre Centrul Gifted Education Centrul Gifted Education este o asociatie non-profit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte, printr-o educatie de excelenta, promovand si utilizand cea mai buna curricula validata la nivel international de descoperire si dezvoltare a abilitatilor naturale si a potentialului copiilor, modele de bune practici in educatie, retele de profesori talentati, experti si profesionisti in educatie.
Persista dificultati, in ciuda unei noi legi, pentru diferite comunitati religioase, in obtinerea recunoasterii oficiale drept cult religios, sau in inregistrarea ca asociatie religioasa.
Este o forma de banalizare a SIDA, explica pentru AFP, Renaud Bouthier, director d'Avenir Sante, o asociatie activa in domeniul sanatatii de aproape 25 de ani.
Pasul imediat urmator a fost aprobarea in sedinta de consiliu de la finele lunii noiembrie a unei sume de 500.000 lei lunar, contributia Primariei Municipiului Bucuresti catre asociatie pentru promovarea orasului.
Pe langa implicarea in activitatile din noul centru de asistenta Samusocial, Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au contribuit la programele derulate de Samusocial Romania in ultimii 8 ani, parteneriatul dintre asociatie si Carrefour fiind reinnnoit in cursul anului trecut.
Pe langa implicarea in activitatile din noul centru de asistenta Samusocial, Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au contribuit la programele derulate de Samusocial Romania in ultimii 8 ani, parteneriatul dintre asociatie si Carrefour fiind reinnnoit in cursul anului trecut.
El a facut apoi voluntariat, intr-o asociatie de sprijin pentru cei care au avut experiente OZN traumatizante, incercand sa ajute pe cei care au trecut prin incidente similare.
google-analytics.com