Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.02 secunde)
Samantha Walker, director de cercetare la Asthma UK, asociatie care participa la acest studiu. Cercetatorii au descoperit ca simptomele bolii pot fi eliminate cu ajutorul unor molecule numite calcilitice.
Despre Societatea Romana de Dermatologie Societatea Romana de Dermatologie (SRD) este o asociatie profesionala si stiintifica a medicilor dermatovenerologi din Romania, fondata in anul 1928 si afiliata Asociatiei Medicale Romane (AMR).
Sunt membra a Societatii Romane de Oncologie - Hematologie Pediatrica si presedinte, fondator al Asociatiei de Medicina Scolara Mures, asociatie care face parte din Coaitia pentru Cauza Copilului cu Cancer.
- traditionalul minifestival pe apa, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Milla 23 - Ivan Patzaichin - competitie de vaslit care se va desfasura cu cele trei canotci puse la dispozitie de Asociatie, fiecare echipaj fiind alcatuit din 10+1 membri;
Astfel, copiii au acelasi drept la respect asupra integritatii fizica si psihice ca si adultii, se precizeaza pe site-ul Observatoire de la Violence Educative Ordinaire (OVEO), o asociatie franceza care militeaza in favoarea acestui text, precizeaza site-ul topsante!
S-ar putea sa va doriti sa reconstruiti ceva, fie ca este vorba despre o proprietate, de o vecinatate, de o asociatie sau de un grup de prieteni.
Printre aceste realizari considerabile, este si un consilier al Parlamentului Roman pentru probleme neobisnuite, Director al Departamentului de Situatii Speciale si Centrul de Cercetare al OZN-urilor si Psihotronicelor, fondator al Asociatie pentru studiul Fenomenului Aeronevelor Neidentificare si nu in cele din urma, autor al unor carti ezoterice.
Sprijinita de o asociatie care sustine recunoasterea celui de al treilea sex, ea a apelat atunci la cea mai cea mai inalta instanta a tarii, Curtea constitutionala.
(i100.independent.co.uk) 1 Romania 2 Columbia 3 Israel 4 Algeria 5 Turcia 6 Norvegia 7 Estonia 8 Spania 9 Germania 10 Etiopia Pe de alta parte, copii tot cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, au participat la un studiu de amploare facut si de o asociatie britanica.
Respectiva asociatie s-a constituit din dorinta de a oferii servicii sociale comunitatii bucurestene, ajutand astfel oamenii doritori de evolutie spirituala si mentala, sa beneficieze de suport specializat, in anumite situatii din viata.
Despre Organizatia Salvati Copiii Salvati Copiii este o organizatie neguvernamentala, asociatie de utilitate publica, non-profit, democratica, neafiliata politic sau religios, care militeaza activ pentru protectia drepturilor copilului in Romania, din 1990, in acord cu prevederile Conventiei Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene si cu legislatia Romaniei.
UNCAPI cuprinde 3 mari cooperative, o asociatie a crescatorilor de ovine si caprine si aproximativ 400 de fermieri. In acest moment, toate cooperativele care sunt inscrise in UNCAPI colaboreaza intre ele.
Asadar, daca vrei sa-ti zica lumea “domnule presedinte“, n-ai decat sa-ti infiintezi o asociatie sau o fundatie, sau chiar un SRL caruia poti sa-i zici grup sau trust, iti tragi o carte de vizita pe care scrii numele si functia de presedinte si totu-i gata.
La fel a facut un deputat PSD ca sa isi faca lege cu camera taximetristilor, la fel a facut Valeriu Stoica si a facut nu stiu ce asociatie a agentiilor imobiliare unde era lege ca trebuie sa te inscrii si sef era nepotul lui.
Mi-a placut un protest facut de un director de foaie din asta, care se deghizeaza intr-o asociatie de ziaristi care mai sint si profesionisti.
Se declanseaza un circ in toata regula, in care alde Vadim promite ca lichideaza fara mila mafia in 48 de ore si sterge datoriile la asociatie, iar Gigi de la Steaua ne povesteste cum i-a cerut lui divinitatea sa intre in politica.
Nu ne-ar mira ca o asociatie profesionala, sa-i spunem Liga micilor comercianti, sa-i ceara Ministerului Economiei si Comertului promovarea unui act normativ de tipul „Nicolaescu“ pentru a limita numarul de supermarket-uri care lasa buticurile fara clienti.
Nu ne-ar mira ca o asociatie profesionala, sa-i spunem Liga micilor comercianti, sa-i ceara Ministerului Economiei si Comertului promovarea unui act normativ de tipul „Nicolaescu“ pentru a limita numarul de supermarket-uri care lasa buticurile fara clienti.
Sintem o tara a conspiratiilor, in care seful de asociatie se teme de grupurile suspecte de rau-platnici care susotesc linga panoul de la intretinere, femeia de serviciu ii pune la blestem pe locatarii care, vadit intentionat, calca prin toate noroaiele pentru a-i compromite locul de munca, iar proprietarii de covoare ii injura pe meteorologii de la ANM pentru ca, desi sint platiti cu bani publici si ar trebui sa fie vigilenti, au ratat ploaia de la ora cinci.
Inspectoratul Scolar Bucuresti face verificari dupa ce o asociatie a elevilor a reclamat faptul ca regulamentul intern al unei scoli din Capitala prevede exmatricularea elevilor care au parul vopsit.
google-analytics.com