Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (2.80 secunde)
Reamin-tim ca intr-un articol publicat sambata intr-un ziar central se relateaza faptul ca o asociatie detinuta de fiul judecatoarei Maria Tripadus a primit 3.000 de euro cofinantare de la Guvern pentru un festival de film.
Astfel, MEC a transmis Executivului un memorandum privind pachetul de 8% din actiunile Petrom destinate salariatilor, propunand doua variante, respectiv vanzarea catre angajati sau catre o asociatie a acestora, a declarat ieri ministrul de resort, Codrut ßeres.
fie prin vanzare directa, fie prin tranzactionarea actiunilor printr-o asociatie a angajatilor. Memorandumul privind vanzarea celor opt la suta din actiunile Petrom a fost depus saptamana trecuta la secretariatul general al Guvernului.
Dar, pentru a ajunge la consumatorul final, primarie, asociatie, societate comerciala, este nevoie de micile societati de consultanta care sa stie sa faca proiecte eligibile.
Prezent la eveniment, Ioan Ciocea, presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale Funerare si Antreprenorilor de Pompe Funebre din Romania a declarat ca aceasta asociatie patronala organizeaza cursuri de calificare pentru asistenti medicali-cosmeticieni pentru persoane decedate, personal specializat in capitonarea sicrielor, realizarea de aranjamente florale mortuare si soferi pentru vehicule funerare.
Avem asociatie, puteti pescui in Dolj. Sa aveti in plus cinci copii dupa buletin si patru poze tip buletin", a spus Jalba.
De fapt, potrivit unui comunicat transmis de FAPR pentru GdS, asa-numita tombola "Chitanta castigatoare", organizata de federatie, reprezinta o forma de stimulare a platii intretinerii la bloc si un mod de reducere a cheltuielilor lunare pe care le efectueaza o asociatie de proprietari.
Agricultori cu SRL-uri Singura solutie viabila este ca fiecare producator cu dare de mina sa-si infiinteze o asociatie familiala sau o societate cu raspundere limitata, astfel incit sa-i poata angaja legal pe zilieri.
Invatam atat de la cadrele didactice, cat si unii de la altii", a declarat Cornelia Petrascu, unul dintre cursantii din Alba Iulia. Potrivit acesteia, cursantii planuiesc sa infiinteze o asociatie a intreprinzatorilor din domeniu. In plus, spera la o colaborare viitoare.
Luna viitoare, cele doua tari vor semna un protocol de infiintare a unui „euro-cluster“, adica o asociatie profesionala in acest domeniu, a declarat ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely, citat de Mediafax.
In top, cu un debit de aproximativ sapte miliarde de lei, figureaza deja celebra Asociatie nr. 14 din 1 Mai, urmata de Asociatiile nr.
Multi dintre pescarii care au plecat de la 'Lotca', cea de-a doua asociatie de pescari din orasul nostru, au venit la noi.
Programul ECDL Initiatorul programului ECDL este CEPIS - Consiliul European al Societatilor de Informatica Profesionale, cea mai importanta asociatie europeana din domeniul IT.
Societatile straine sunt DAB Grecia in asociatie cu ELECTROMEC, firma suedeza BOMBARDIER, concernul american GENERAL ELECTRIC, austriecii de la A-TEC Industries, HORVATH HOLDING Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS Grecia, SKODA HOLDING Cehia, BHARAT HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China si fondul american de investitii MASTERFIELD INVESTMENT GROUP.
"In Dolj, exista o singura asociatie de proprietari pentru o suprafata de aproximativ 300 de hectare - ideal ar fi ca proprietarii sa-si faca astfel de asociatii pe comune.
Fie ar trebui sa infiinteze o asociatie, sa construiasca o unitate de procesare si sa prelucreze intreaga cantitate de materie prima sau o pot trece printr-o unitate de procesare autorizata.
Am facut deja tabele in care locatarii au semnat ca sint de acord cu transformarea asociatiei in asociatie de proprietari si le vom depune la Primarie.
"ANIMMC a initiat un proiect de lege pentru extinderea sferei activitatilor care pot fi exercitate ca persoana fizica autorizata sau ca asociatie familiala la toate activitatile economice codificate conform Clasificarii activitatilor din economia nationala - CAEN", se arata intr-un comunicat al Agentiei.
In prezent MasterCard este a doua asociatie de carduri de credit din lume, care nu emite carduri, si doar gestioneaza o retea de peste 25.000 banci din intreaga lume care emit individual aceste carduri.
"In perioada 2002-2003, functionarii numiti in conducerea SC HIDROELECTRICA SA, folosindu-se de prerogativele functiilor in care au fost investiti, au constituit o asociatie suprapusa, paralela si mulata pe organigrama societatii care a folosit aceasta societate in scopuri contrare obiectivelor statuate legale, care au fost de natura sa submineze economia nationala prin afectarea functionarii sistemului energetic national in conditii de siguranta, cu repercusiuni grave asupra intregului sistem economic national", se arata in rezolutia Parchetului.Nucleul dur al baietilor desteptiPotrivit procurorilor, nucleul de baza al "asociatiei" era constituit din cinci persoane aflate in conducerea societatii HIDROELECTRICA:
google-analytics.com