Cautare

2400 de rezultate pentru "sorin toader" (2.95 secunde)
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, spune ca declaratia lui Sebastian Lazaroiu care a afirmat ca Teo Trandafir va pleca din PDL, nu are niciun sens.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... Se pare ca principalul motiv pentru care Securitatea a decis sa-l urmareasca pe Mircea Toader a fost existenta banuielii ca acesta ar colabora cu teroristi libanezi.
Discutii despre Toader Pe linga probleme ce tin de activitatea politica a PNL, seful de la MEC a comentat si afirmatia facuta saptamina trecuta de secretarul de stat democrat Mircea Toader, conform careia Vosganian n-ar fi avut nici o sansa sa fie acceptat de Parlament in functia de ministru.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Dupa cum se stie, timp de mai multe luni edilul sef si democratul Toader, din calitatea de secretar de stat in cadrul MAI, i-au cerut lui Codrut Seres sa aprobe trecerea Electrocentrale in curtea Consiliului Local Galati, insa demersurile lor au inregistrat doar esecuri.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, ex-secretarul de stat Mircea Toader, a anuntat simbata ca se gindeste serios sa plece la Bucuresti pentru a conduce Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), una dintre cele mai importante societati din subodinea municipalitatii bucurestene.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
Declaratiile lui Mircea Toader conform carora consilierii care au plecat din partid vor merge, cu acordul conducerii democratilor, la PNL, au stirnit reactii In urma cu citeva luni, patru reprezentanti marcanti ai PD, trei consilieri judeteni si unul municipal paraseau barca democrata.
Asa a facut si democratul Mircea Toader. ... Si, pentru a demonstra ca este adevarat, Mircea Toader a amintit ca a fost propus de PD pentru ocuparea functiei de ministru al Economiei si Comertului. Mircea Toader si-a prezentat si promisiunile nerealizate.
Eugen Durbaca a ajuns la concluzia ca Mircea Nicu Toader ar fi vinovat de problemele care au dus la destramarea la Galati a vechii Aliante PD-PNL-PC create acum patru ani. ... Mircea Toader era. Adica cel care nu a jucat corect a fost Mircea Toader, el a stricat toata treaba.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
Cu toate acestea democratul Mircea Toader are informatii conform carora galatenii din Guvern nu vor fi someri. ... Detalii in ceea ce priveste acest subiect au fost oferite ieri de deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca si secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader.
google-analytics.com