Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (3.15 secunde)
Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor l-a revalidat, luni, in unanimitate, pe Mircea Toader pentru functia de lider al grupului. De asemenea, deputatii PDL l-au ales pe Gelu Visan pentru functia de secretar general al grupului, a anuntat Mircea Toader.
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin. ... Sorin Groza este, printre altele, membru in Consiliul de Adminstrare al Petromin.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier:
Mircea Toader, presedintele Organizatiei Judetene a PD, afirma ca Andrei Lisinschi a devenit un membru important al organizatiei pe care o conduce si acest lucru se datoreaza rezultatului uimitor obtinut de omul de afaceri la alegerile locale din anul 2004.
presedinte - Eugen Durbaca (foto), liderul local al PC, vicepresedinti - Victor Paul Dobre (liderul PNL Galati, acum secretar de stat la MAI) si Mircea Toader (liderul PD Galati, acum secretar de stat la MAI).
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, presedinte al Organizatiei Judetene PD Galati, ne-a declarat ca nici unul dintre ministrii democrati nu se afla in pericol de a fi schimbat.
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize!
La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, democratul Mircea Toader, sustinea ca a trimis catre CJ o adresa prin care solicita o hotarire asemanatoare cu cea a CL, prin care se cere ca SC Electrocentrale sa treaca in administrarea sa.
Secretarul de stat in MAI Mircea Toader, a declarat ca, in sfirsit, a reusit sa-si vada microfilmul cu dosarul sau de urmarit.
Femeile din Partidul Conservator au sarit la gitul presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Galati, secretar de stat Mircea Toader. ... Nu stiu ce a vrut sa spuna secretarul de stat Mircea Toader.
Totusi vioara intii a fost presedintele Organizatiei Judetene, Mircea Toader. ... In plus, din punct de vedere politic, pina in 2008 sintem in aceeasi echipa cu PNL”, a declarat secretarul de stat Mircea Toader.
Secretarul de stat Mircea Toader a spus in acest sens ca democratii si-au pus in aplicare proiectul pentru a elimina suspiciunea ca “1 ianuarie” este un punct greu pentru tara noastra.
Dupa discutiile de luni seara din cadrul coalitiei, Partidul Democrat s-a ales cu functia de ministru al economiei si comertului, in care l-a desemnat pe Mircea Toader, actualmente secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Astfel, democratul Mircea Toader, propus pentru a-l inlocui pe Codrut Seres in functia de ministrul al Economiei si Comertului, va trebui sa treaca mai intai prin furcile caudine ale celor doua camere, avand nevoie de votul a 235 de parlamentari, in caz contrar PD fiind obligat sa vina cu alta propunere.
Am fost singurul candidat care n-a avut nici un vot impotriva”, a declarat plin de mindrie Toader. ... Mircea Toader, senatorul de Iasi Dan Cirlan, si cel de Neamt, Marius Rogin.
Cele mai importante evenimente Pe primul loc in topul evenimentelor a fost propunerea lui Mircea Toader, de catre conducerea PD, pentru a ocupa funcia de ministru al Economiei si Comertului in locul lui Codrut Seres.
In Parlament nu ajunge chiar oricine, asa cum se intimpla in consilii", a declarat presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader.
google-analytics.com