Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.87 secunde)
Dar sondajele de data recenta arata ca numarul romanilor care mai percep europenizarea drept fenomen progresist se afla in constanta scadere.
Al doilea il reprezinta sondajele de opinie. Acum sa vedem cum stam noi, cu aplicatie la cele doua tabere, cea a Partidului Democrat Liberal plus Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania (aia ai lu’ Oprea nu se pun) si Uniunea Social Liberala.
Cum se duce lupta in sondajele de opinie - Primar in doua tururi vs. Primar intr-un singur tur dupa 101% din voturi.
Ma rog, daca luam de bune sondajele de opinie, repetate, lucrurile nu stau chiar asa. Speranta transmisa, continuati cu reformele si veti castiga alegerile in 2012 nu prea suna coerent in urechile poporului PDL-ist.
Dezvaluirea e foarte interesanta - mai ales ca Berceanu a dat clar de inteles ca el este cel care a comandat sondajele CSOP - pentru ca sugereaza o posibila actiune peste numai o luna, in cazul unei ipotetice caderi in sondaje a PDL, in noua formula.
Jos cu sclavia fata de cel mai detestat (o spun sondajele de azi) conducator pe care l-a avut vreodata Romania.
Or, sondajele ne arata ca blonda din spectacolul politic al regimului Basescu nu mai ajunge nici la 10% popularitate. In cel mult 2 ani, ea va ajunge in situatia ingrata a Elenei Lupescu.
O tara nu-si poate concepe nici organizarea institutionala, nici sistemele electorale in functie de cum sta mai bine sau mai prost un partid sau altul in sondajele de opinie.
Forta liberalului in raport cu propriul partid si-a aflat sursa in scorul excelent din sondajele prezidentiale, ceea ce il califica pe Crin pentru rolul de locomotiva de necontestat.
Secretarul general al PSD Liviu Dragnea a exclus ca Sorin Oprescu sa fie prezidentiabilul sprijinit de USL, in 2014, precizand ca, potrivit protocolului, daca PSD impune premierul, atunci va fi sustinut candidatul din partea PNL la Presedintie, care, din sondajele de pana acum, e Crin Antonescu.
Toate sondajele realizate, atat de PSD cat si de PNL, dar chiar si de PDL arata ca PSD Bihor este singura formatiune politica din judet care a inregistrat o crestere in optiunile alegatorilor bihoreni!
"Nu stiu de sondajele domnului Boc.
Dupa aceea a fost ca nu vom putea face 50% plus unu, fapt dovedit din atmosfera din mai toate sondajele, cu exceptia celebrului sondaj al lui Dan Andronic, ca facem si peste 50%.
Cred ca PNL sta foarte bine in sectorul 6, si in 3, pentru ca in 3, cu Negoita primar, am avut un scor foarte bun la scrutinurile din 2009. Sectorul 2 este unul mai complicat, nu am facut inca sondajele", a precizat Antonescu.
Lista USL ramane deschisa la Bucuresti, unde abia au inceput sondajele pentru stabilirea candidatilor la Primaria Generala si cele de sector.
Cat priveste sondajele de opinie comandate de USL in fie¬care judet, Victor Ponta a aratat ca, pe o medie nationala, Uniunea este cre¬ditata cu 60%, iar PDL cu 20%.
Ei spera ca suma rezultatelor la individual sa fie mai mare decat daca s-ar candida pe liste, unde s-ar manifesta votul politic.Daca sondajele crediteaza acest partid cu 20 la suta, liderii PDL spera ca, prin vot uninominal, sa stranga mandate mai multe decat acest procent.
Dupa cum arata sondajele, Ceausescu ar face lejer majoritatea ceruta de Basescu, daca ar reveni in fruntea PCR si s-ar inscrie la alegeri.
"Pot sa va garantez ca nu va fi o candidatura de conjunctura, nu o fac ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca sondajele spun ca, realmente, am mari sanse.
Doar ca sondajele reflecta optiunea politica, valabila mai degraba in cazul alegerilor generale si mult mai putin in cazul celor locale.
google-analytics.com