Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.20 secunde)
"Nu in acest moment, dar ea poate sa devina o varianta in masura in care, iata, Traian Basescu ajunge la 10 la suta in sondajele de opinie si nu accepta niciuna dintre variantele la care pana la urma populatia ne impinge".
"Nu vreau sa comentez sondajele de vara", a raspuns sec vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur. Nici liderul senatorilor pedelisti nu crede in cifrele IPP, el invocand realitatea din teren, adica modul pozitiv in care cetatenii din colegiul sau percep masurile de austeritate.
Premierul a completat ca "nu conteaza sondajele de astazi, ci alegerile din 2012. Nu guvernam ca sa fim frumosi in sondaje".
Cand sondajele te duc in jurul unui procent de 10 la suta in intentia de vot, cand increderea in partidul aflat la guvernare atinge si ea cota de avarie, cand aproape nimeni nu te mai sustine - nici chiar postacii de pe net, pe care Olguta Vasilescu vrea sa-i scoata in afara legii - cand criza se incapataneaza sa te traga la fund ca o piatra de moara, atacul e cea mai buna aparare.
in conditiile in care toate sondajele spun ca PSD se invarte in jurul procentului de 40 la suta, fiind principalul beneficiar al prabusirii partidului de guvernamant, liderii social democrati sunt convinsi ca vor putea conduce singuri, fara liberali.
Sondajele arata ca remanierea guvernamentala nu a constituit un fel de vehicul de relansare a partidului. Increderea romanilor in Guvern este la fel de subreda si acest fapt este o dovada ca oamenii asteapta schimbarile concrete.
Pare sa ignore sondajele, dar si ce spune lumea. Nu se intreaba de ce ies oamenii in strada. Nu se omoara deloc de ceea ce scrie atat de critic presa despre prestatia sa.
Potrivit analistului politic, Vasile Blaga ar putea aduna in jurul sau o parte dintre membrii nemultumiti ai PDL, care doresc sa se rupa de Traian Basescu si sa evite ca PDL sa scada si mai mult in sondajele de opinie"".
Este de vazut daca raportul de forte s-a mai schimbat putin si in Parlament, nu doar in sondajele de opinie si in preferintele electorale ale oamenilor.
"Disperarea PDL imi aminteste de ultima perioada a dictaturii comuniste!" 'Aflat in ghearele disperarii, dar si intr-un picaj continuu in sondajele de opinie, PDL a uitat sa mai mimeze intentiile democratice si, pe de o parte, le interzice parlamentarilor puterii votarea motiunii de cenzura iar, pe de alta parte, cauta metode de contramandare a mitingurilor de protest care urmeaza sa fie organizate in fata Cotrocenilor, Palatului Victoria si Palatului Parlamentului, explica sociologul Alfred Bulai, citat de Inpolitics.
Ca o picanterie, trebuie spus ca, anul trecut, in perioada campaniei electorale, s-a vehiculat in anumite medii informatia ca CCSB primise dispozitie de la Voiculescu sa nu il scoata cumva pe Geoana sub 30%, in sondajele de opinie, iar pe Crin Antonescu peste 20%.
Dupa sondajele recente, o parte tot mai mare a societatii civile este convinsa de necesitatea unei opozitii puternice in Legislativ, ceea ce promite "un an politic interesant", spune Aleksei Makarkin.
Aceea ca sondajele din ultima vreme arata un trend crescator al PRM, care s-ar putea accentua simtitor in anul 2011, pe fondul saraciei crescande, dar si al concesiilor facute de putere UDMR.
Suntem un partid semnificativ mai mare, si-n realitatea din actualul Parlament, si-n sondajele de astazi, suntem cea mai mare formatiune.
Or sondajele spun cu totul altceva: ele vorbesc doar de vreo 18 % care ar mai fi ramas in traista portocalie!
Cat despre sondajele alea cu PSD 38%, PNL 30% si PDL 15%, e clar ca sunt facute de moguli, ca sa va deruteze, pentru ca in realitate e exact invers.
Chiar daca in stabilirea candidaturilor si a listelor comune pentru niveluri de reprezentare inferioare celor de Presedinte de Consiliu Judetean si primar al municipiului resedinta de judet vor fi considerate sondajele de opinie, pierderi semnificative pentru cele doua partide (si in special pentru PSD, care este partidul mai mare) vor exista, exact din randul celor care trebuie sa munceasca pentru a aduce si pazi voturile.
Sondajele din ultima vreme sunt ingrijoratoare pentru PDL, asa ca, acum, pe ultima suta de metri, "baietii destepti" aduna bani albi pentru zilele negre ce vor urma, ca furnicutele.
Poate ca sondajele sunt mincinoase, ar spune liderii PSD. Da, dar protocolul aliantei prevede clar ca desemnarea candidatilor la marile functii se va face tocmai pe baza unor asemenea sondaje, deci, vrand-nevrand, ele trebuie luate in seama.
Vor mitui populatia, vor manipula, progresiv, sondajele, vor fura masiv si vor castiga din nou. Iar faptul ca indolenta voastra a facut sa nu fie anchetata frauda de la prezidentiale a creat precedentul lamentabil pentru opozitia actuala.
google-analytics.com