Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.50 secunde)
Lupta este stansa si in statele-cheie, insa democrata are de obtinut un numar mai mic de victorii in aceste state-cheie decat Trump pentru a deveni prima presedinta din istoria americana.Hillary Clinton si Donald Trump au tras ultimele "cartuse" luni, in mitinguri in care au incercat sa-i convinga pe indecisi, in ultima zi a unei campanii prezidentiale de o violenta fara precedent si al carei rezultat, cu o zi inainte de scrutin, ramanea foarte nesigur, relateaza Reuters.Anchete de opinie o creditau pe candata democrata cu un usor avans, insa fosta Prima Doamna stie ca nu poate sa lase garda jos in fata unui Donald Trump care a elecrizat dezbateri si a dezvaluit, prin stilul sau agresiv, o disensiune profunda, pana acum subiacenta, in natiunea americana.Cu doar cateva ore inainte de Election Day, un sondaj Economist-YouGov o credita cu un avans de patru puncte procentuale pe candidata democrata, cu 45% din intentiile de vot, in timp ce proiectul Reuters/State of the Nation ii atribuia 303 mari electori probabili lui Hillary Clinton si 235 lui Donald Trump.Pentru a-i succede lui Barack Obama in fotoliul de la Casa Alba, unul dintre ei are nevoie de cel putin 270 de mari electori.Sansele lui Trump vor depinde de rezultatul pe care-l va onbtine in Florida, North Carolina, Ohio si Michigan - unde sondajele ii plaseaza pe cei doi candidati cot la cot -, dar si in Pennsylvania - unde Clinton este creditata cu un avans de trei puncre procentuale.
Trendul descendent pe care merge PNL, gafele imense, sondajele de opinie deloc favorabile, strategia electorala gresita total, opozitia fata de cresterea salariilor vor duce cel mai probabil la un scor neasteptat de mic la alegerile parlamentare, implicit la demisia Alinei Gorghiu din fruntea liberalilor.
Interes crescut pentru referendum Oricare ar fi situatia, putem constata ca sondajele DCNews despre referendum inregistreaza cele mai multe voturi, ceea ce arata un interes crescut vizavi de acest subiect.
Plasat de absolut toate sondajele in tabara candidatilor insignifianti, politicianul poliglot si-a legat din nou puloverul rosu de gat, cu speranta ca, de aceasta data, ii va iesi marea intoarcere.
Este destul de clar faptul ca cea mai mare intensitate in lupta pentru generale o ating cei doi candidati ai Uniunii PSD+PUR si respectiv Aliantei PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu.
Dar, de fapt, toate sondajele si studiile de dupa Revolutie au aratat, fara doar si poate, ca liderii formatiunilor politice sunt locomotivele care pun in miscare procentele.
Pe de alta parte, Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, pare tot mai in forma si tot mai decis spre o victorie pe care sondajele din ultimele zile o dau drept sigura.
Daca ar fi sa luam in calcul datele pe care ni le ofera sondajele de opinie, nu numai scena politica actuala, dar si electoratul este, el insusi, bine impartit intre cei care vor merge la urne pentru a vota, in deplina cunostinta optionala "ceva” sau "pe cineva anume” si cei care "nu stiu ce sau pe cine vor alege”, ori, pur si simplu, nu s-au hotarit sau, mai grav, nu vor sa voteze.
Sondajele de opinie efectuate inaintea referendumului referitor la cele doua probleme au prezentat un electorat divizat, dosarul dublei cetatenii in special suscitind dezbateri aprinse.
Pina si cind au dat pe post sondajele de la exit-polluri la alegeri au primit telefon sa schimbe culoarea ca era portocalie.
Pesedistii sint oarecum linistiti acum, au anuntat ca sondajele le sint favorabile, dar numarul foarte mare al celor indecisi ar putea furniza surprize, asa ca inca nu este gata.
Iar faptul ca Orban a inceput campania de stringere de semnaturi declarindu-se drept candidatul Aliantei are ca scop recuperarea diferentei din sondajele care il acrediteaza pe Videanu cu sapte procente in plus.
Ar putea iesi invingator actualul presedinte, liderul comunist Vladimir Voronin, care, dupa toate sondajele, conduce detasat in optiunile alegatorilor. Si analistii de la Chisinau observa ca balanta victoriei inclina de partea sa.
Poate ca ne-am obisnuit prea mult cu publicitatea desantata pe care si-o facea fosta guvernare, poate ca “actualii“ se intrec in gafe, cert este ca erodarea de care vorbesc sondajele nu este prea departe de adevar.
Dupa ce favoritul PSD pentru Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau ca nu-l pasioneaza sa candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electorala pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
Dupã ce favoritul PSD pentru Primãria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau cã nu-l pasioneazã sã candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electoralã pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
Este spectacolul care ne doare, cu primarul care este, cu sondajele scoase la foc automat. Este o altfel de primavara.
Dar, pentru ca nu pot umbla cu oglinda pe strada si, oprind trecatorii, sa-i puna sa le admire chipul reflectat de aceasta, apeleaza la sondajele de opinie.
Sondajele certifica superioritatea ADA. Nu stim cit va dura, citeva luni, un an, doi,dar in toamna care vine, ADA nu poate fi infrinta electoral.
Sondajele certifica superioritatea ADA. Nu stim cit va dura, citeva luni, un an, doi,dar in toamna care vine, ADA nu poate fi infrinta electoral.
google-analytics.com