Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (4.14 secunde)
O prima ipoteza ar fi legata de sondajele de opinie, care arata ca cvorumul va fi indeplinit, iar voturile DA vor fi intr-o proprortie zdrobitoare.
Asta vine dupa ce doi anii sondajele l-au aratat la 8 maxim 10% popularitate. Si cancelariile europene simt la fel.
Americanii vor intelege extrem de clar tot ce se intampla in Romania, unde puterea democratic aleasa, USL, care reprezinta peste 60% din vointa poporului roman recent exprimata la alegerile locale si presedintele constitutional, Crin Antonescu, personalitatea care in toate sondajele se bucura de cea mai mare incredere la promisiunea de vot prezidential, asigura administrarea treburilor Romaniei, in acord perfect cu democratia si statul de drept, si totodata, cu imperativele de redresare economica.
Ambele tabere, slabite de referendum Politologul Alfred Bulai sustine ca PDL are doua variante, de fapt, si va lua o decizie in octombrie-noiembrie, dupa ce se vor cunoaste sondajele pre-electorale.
Strategia gandita de PDL este influentata cifrele pe care le arata sondajele inainte de alegerile parlamentare. Daca inaintede referendum PDL gandise o strategie in care sa aiba o serie de partide mici, care sa fragmenteze votul, cifrele i-au determinat sa schimbe modul de actiune.
"In prezent, coalitia USL are un procent impunator de 62% in sondajele de opinie", se mai arata in comunicat. De asemenea, Serghei Stanisev s-a declarat "dezamagit si socat de comportamentul presedintelui Basescu".
indiferent cati oameni se duc la vot, USL castiga alegerile si va lua peste 50% asa cum arata toate sondajele de opinie.
La randul sau, purtatorul de cuvant al campaniei ARD, Traian Ungureanu, a declarat ca sondajele care au circulat in cursul zilei de ieri sunt intoxicari.
Toate sondajele plaseaza Miscarea Cinci Stele (M5S) a lui Beppe Grillo, care cristalizeaza voturile de contestare, in pozitia a treia, in timp ce coalitia de centru condusa de Mario Monti se afla pe locul al patrulea, cu aproape 10% dintre sufragii.
Fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat din nou ca intentioneaza sa il sprijine pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte, dar ca se va "ascunde" daca sondajele ar arata ca ii afecteaza acestuia campania, adaugand insa in acelasi timp ca "fara PSD nu castiga nimeni prezidentialele".
sondajele de opinie vor decide cand si cine va anunta decesul. Socotelile sunt simple. Elementele care intra in calcul ar fi urmatoarele:
Stiu, Ponta si Antonescu nu au de ce sa nu fie fericiti atata vreme cat guvernarea merge exceptional la televizor, afara e cald, iar sondajele arata ca USL ar castiga si maine alegerile.
(...) Cred ca sondajele sunt pentru casele de sondaj, iar referendumul exprima suveranitatea poporului, asa cum se spune in Constitutie. Este una din marile mele ingrijorari si voi reactiona decent, dar voi reactiona la neluarea in considerare a referendumului din 2009", a sustinut Basescu.
Pana in momentul de fata, asa cum arata sondajele dar si oferta de contracandidati, Crin Antonescu e castigator sigur. Poate chiar din primul tur, daca electoratul USL se mobilizeaza si liderul PNL nu mai baga pina atunci batul prin gardul celor de la PSD.
Pentru alegerile europarlamentare din luna mai, sondajele de opinie si cercetarile sociologice anunta cea mai scazuta rata de participare electorala din istoria democratica a Romaniei.
O grupare care dupa cum o indica sondajele e plasata pe un trend crescator fata de cele 25 de procente avute acum ca numar de mandate,asta in timp ce, popularii europeni (ca si "membrii" lor din Romania dealtfel!) din fericire pentru sperantele noastre la o viata mai buna in anii urmatori, au prognozata o scadere a scorului electoral dupa alegerile din 25 mai, de cel putin 8%.
Pare mereu ca e rupt de realitate si, in final, toate sondajele de opinie - pe care poti sa le neglijezi o vreme - iti arata cum stai si, impreuna cu presiunea interna, l-au determinat sa demisioneze, a declarat Tariceanu, luni, la Palatul Parlamentului.
Sondajele arata ca Victor Ponta e unul dintre favoritii competitiei pentru presedintie. El conduce PSD, un partid care, potrivit sondajelor, are un plus important de sustinere in randul pensionarilor.
Mai toate sondajele releva ca au ramas doua partide mari si late: PNL si PSD, plus balamaua UDMR. Si asa vor si ramane lucrurile, pana la alegeri.
Daca privim sondajele de dinaintea declansarii campaniei electorale, din timpul desfasurarii si rezultatele finale, vom constata ca procentele pe care le-a pierdut Nicolae Dragu le-a castigat Marius Dulce!
google-analytics.com