Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.93 secunde)
In acest scop, pentru a da o aparenta de legalitate acestei operatii, vor fi invocate nu sondajele de opinie, asa cum, in mod imprudent si chiar natang, a anuntat Roberta Anastase, ci rezultatele recensamantului.
Solutia de avarie pentru Bucuresti Cu ochii pe sondajele care ii plaseaza sub Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, democrat-liberalii planuiesc o miscare rapida care sa-i readuca in carti.
Insa, sondajele arata ca, daca pleaca din partid, edilul Sectorului 5 pierde mandatul de primar. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si-ar putea anunta la sfarsitul saptamanii demisia din PSD si trecerea la UNPR.
"Sondajele arata ca, la sectoarele 3 si 6, lucrurile sunt foarte clare in privinta candidatilor: cei mai buni pedelisti sunt Liviu Negoita, respectiv Cristian Poteras.
Asta spun toate sondajele. Nu poti candida daca nu ai sanse. Sa fim seriosi. Cat de grea este Elena Udrea?
in sectorul 6, sondajele nu ii sunt deloc favorabile lui Poteras, asta cu atat mai mult cu cat a fost trimis in judecata de DNA, chiar si in ciuda sindrofiilor electorale pe care le patroneaza pentru alegatori.
Inainte de inceperea procedurilor, partidul omului televizor avea undeva in jur de 10% prin sondajele de opinie. Puneti pariu cu mine ca la finalul operatiunii, formatiunea asta va sari de 20 de procente?
"Lichelele nemultumite, cohorte intregi de lichele au parasit PNTCD pentru ca nu au mai gasit loc pe liste, pentru ca sondajele ne sunt nefavorabile.
Aflati in scadere in sondajele de opinie, democrat-liberalii cauta o solutie pentru a evita un esec pe linie la alegerile locale.
Deci, toate sondajele il dadeau castigator. Iar ca sa recuperezi in cateva ore peste 15 procente aiasta nu se poate decat daca ai buletinele gata votate, ca in 46 si doar le inlocuiesti, pentru care ceri, ca desteapta de Udrea, sa nu asiste presa la despuiere.
Agentia italiana ANSA citeaza sondajele realizate la iesirea de la urne, potrivit carora candidatii USL au castigat cu peste 50 la suta din voturi in numeroase regiuni si mari orase din tara.
Cu toate ca sondajele ii indicau drept castigatori cu peste 80%, edilii din Rovinari si Targu Jiu au obtinut noi mandate cu procente de putin peste 70%.
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit.
Majoritatea din Parlament le permite celor de la USL sa il suspende, iar sondajele ne arata ca, in acest moment, presedintele are sanse destul de mici sa castige referendumul.
"Au tot fost saptamani proaste pentru PDL si oamenii fostului partid de guvernamant spera ca, prin alegerea lui Vasile Blaga, caderea formatiunii in sondajele de opinie sa inceteze.
Cred ca e un lucru care raspunde starii de spirit din tara (suspendarea lui Traian Basescu - n.r.), toate sondajele de opinie pe care noi le avem arata o scadere a popularitatii lui clara, pentru ca oamenii simt ca toate deteriorarile din viata noastra economica, sociala se datoreaza lui Basescu, asa ca toti asteapta retragerea lui", a sustinut Iliescu.
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
"Acum sondajele spun ca oamenii sunt destul de motivati, dar cu o motivatie destul de importanta a oamenilor, totusi 50% plus unul, este un total destul de greu de atins pana sa fie o competetie foarte puternica.
Sondajele, motivul atacurilor furibunde Jurnalul National a facut publice datele unui sondaj efectuat de CURS pentru refendumul din 29 iulie.
"Daca ne uitam la intentiile de vot exprimate in sondajele de opinie, observam ca exista un interes major legat de acest referendum.
google-analytics.com