Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.81 secunde)
Multe i se pot reprosa lui Klaus Iohannis si cred ca inclusiv el a facut-o, mai ales atunci cand a vazut ca se duce in cap in toate sondajele de opinie.
Apropo de PNL, a doua posibila interpretare ma duce cu gandul la faptul ca PNL constientizeaza deja ca a pierdut alegerile parlamentare. Are sondajele, are specialisti capabili sa analizeze trendurile, are deja verdicte clare.
Lucian Avramescu) Sondajele de opinie, aproape toate, indica de la o luna la alta, de la o saptamana la alta si, acum, de la o zi de alta, o crestere a iubirii poporului roman pentru PSD.
De ce au pierdut, cand aveau de 10 ori mai multi bani, presa buna si toate sondajele erau ale lor?
Analistii considera ca tratatul constitutional ar putea sa fie respins si in Olanda, in urma referendumului care va avea loc miercuri, deoarece sondajele arata ca 60% dintre locuitorii cu drept de vot sunt impotriva Constitutiei.
Sondajele efectuate recent printre angajatii si managerii romani indica faptul ca munca suplimentara conteaza insa prea putin atunci cand este vorba de promovare.
Sondajele arata ca in ultimii 3-4 ani consumatorii au inceput sa prefere un anumit brand, fata de anii '90, cand decizia de cumparare a unui produs depindea de pret.
Sondajele adevar graiesc In 2005, aproape jumatate din cetateni (46%) au trecut prin sediile administratiilor financiare, 43% au fost la primarii, 28% la oficiile de pensii.
Din nefericire, sondajele arata ca societatea romaneasca accepta contrafacerile, aceasta situatie datorandu-se mai multor motive. Astfel, principalul motiv al acceptarii contrafacerilor in tara noastra este nivelul scazut al puterii de cumparare a majoritatii romanilor.
Angajatii din companiile private beneficiaza de mai putine zile de concediu decât cei din institutiile de stat, potrivit unui studiu efectuat, în perioada 1-15 septembrie, de Mednet Marketing Research Center si revista Primm - Asigurari&Pensii.Sondajele efectuate în cadrul studiului arata ca angajatii companiilor private beneficiaza de mai putin de 21 de zile de concediu pe an, în timp ce persoanele care lucreaza în institutii de stat au vacante de pâna la 30 de zile pe an.
Sondajele de sertar ale PD-L (care au mai cuprins nume ca Dudu Ionescu sau Florin Calinescu) sunt excesiv de optimiste:
Sondajele de opinie ii sunt favorabile tanarului patron al OTV. De altfel, potrivit declaratiilor sale, insusi presedintele actual Traian Basescu a recunosut:
Nu-i de mirare ca sondajele de opinie ulterioare vor marca un salt, daca nu spectaculos, suficient pentru un inceput de frauda morala, al PD-L, pe tema anticoruptiei si anti-crima organizata - ca PR-ul opozitiei doarme, altfel, ar fi trebuit sa dea din start dosul de palma dezarmant, de fapt, ar fi trebuit sa previna aceasta campanie pe care acum cu greu ar mai putea-o opri, mai ales ca nici nu da semne ca ar avea intentia, dimpotriva, joaca reactiv in piesa scrisa de putere.
Una dintre intrebari, ce lipseste rareori din sondajele de opinie, e legata de directia in care merge tara. Unii cred ca directia e buna.
Dincolo de disputele politice, mai mult sau mai putin sterile, adevaratul impact al masurilor guvernamentale este dat de sondajele care masoara reactiile populatiei.
Sondajele propuse publicului se inscriu in categoria, mai putin conventionala, pe care noi am supranumit-o "in cautarea adevarului". Ceea ce rezulta insa, nu este deloc un adevar absolut, ci numai o distributie subiectiva - in functie de cei care aleg sa-si exprime opinia astfel.
De asemenea, poti participa la sondajele lansate in cadrul acestei platforme prin exprimarea opiniei tale in privinta unui anumit subiect.
Incalcarea acestor reglementari referitoare la sondajele de opinie si televot constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 4.500 la 10.000 de lei.
In turul doi, din sondajele de pe Internet din aceasta campanie candidatul de pe locul 5, care a obtinut doar 4.5% intra triumfator cu aproape 50%, de pe locul I;
Poporul care se exprima prin sondajele prietenului sociolog Pieleanu. La doua seri o data, aflu ca domnii din opozitie (cei care au validat guvernul cioloist), urca in iubirile natiei depasind, in curand, suta la suta, amorezi.
google-analytics.com