AGERPRES informeaza: Liderul PSD Victor Ponta afirma ca USL nu scade in sondaje
Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, a declarat, joi, la Realitatea TV, ca Uniunea Social Liberala (USL) nu scade in sondaje si a afirmat ca mai important pentru oameni ar fi ‘‘sa le spunem daca avem vreo sansa sa crestem economic, sa reducem somajul, sa avem locuri de munca mai multe‘‘.
"Nu stiu de sondajele domnului Boc. Stiu ca domnia sa este prim-ministru, sigur este si om politic ca si mine, dar este prim-ministru, se afla la guvernare si eu astept de la domnul Boc, cum cred ca asteptati si dumneavoastra, sa vedem nu o laudarosenie sau, ma rog, lucruri asa, pe care le spun politicienii, ci sa vedem daca intr-adevar domnia sa a reusit sa avem o absorbtie a fondurilor europene mult mai buna, daca cresterea economica, cu adevarat, se reia sau nu, daca suntem pregatiti pentru o alta criza. Acest gen de subiecte le astept, nu doar ca lider al opozitiei, ci ca si cetatean roman, de la primul ministru. Restul discutiilor pur politice deja cred ca nu mai sunt de interes pentru nimeni", a afirmat Ponta.
De asemenea, presedintele PSD a spus ca s-ar intalni cu premierul Emil Boc pentru a-i propune o serie de masuri in vederea relansarii economice. "Daca ne pastram in vorbe frumoase si goale nu cred ca facem ceva bun pentru romani. Oricand m-as intalni cu domnul Boc, de altfel o sa ne si vedem luni cu delegatia FMI, ca sa discutam de masuri concrete pe care sa le luam. De exemplu, in acest moment bun pentru agricultura poate reusim sa-l convingem pe domnul Boc sa reducem TVA-ul la alimente. Altfel, sa ne aruncam invective, eu unul nu mai particip la acest gen de lupta sterila", a afirmat Victor Ponta.