Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.88 secunde)
Pe de alta parte, in toate sondajele de opinie Traian Basescu sta mai prost decat PD-L in procente, ceea ce nu s-a intamplat vreodata pana acum.
Anul trecut, in noiembrie, PD-L avea in sondaje in jur de 37 - 38%. In octombrie, sondajele au plasat pentru prima data PD-L, aflat la 30%, in urma PSD.
(In realitate, sondajele arata ca doar 10% din votantii lui Oprescu ar vota cu Basescu, daca Oprescu nu intra in turul doi).
Ba, daca se uita in sondajele de opinie, Traian Basescu poate sa isi puna problema ca e foarte posibil sa piarda cursa pentru Cotroceni.
Pentru ca asa cum se prezinta lucrurile in prezent, nimic nu-l recomanda pe Sorin Oprescu nu numai pentru castigarea Presedintiei, dar si pentru intrarea in turul doi, situatie confirmata de sondajele de opinie.
A fost un bun exercitiu pentru confruntarea din turul al doilea, cand, datorita faptului ca finalistii sunt foarte apropiati in toate sondajele, presedintele se va alege probabil la televizor.
Daca acceptam ce ne spun sondajele, ca Geoana il conduce pe Basescu cu aproximativ opt procente, ierarhia nu a fost rasturnata de evenimentele care s-au desfasurat aseara.
Potrivit AP insa, sondajele de opinie releva ca popularitatea presedintelui a scazut in ultimele saptamani, "in parte din cauza modului in care este perceputa public Elena Udrea".
Candidatul aliantei PSD+PC la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, castigator al scrutinului de sondajele la iesirea de la urne, a declarat ca victoria sa este una a normalitatii si a bunului simt.
"Guvernul va trece oricum" "Sondajele ne arata ca anticipatele nu ar schimba mai deloc raporturile de forte deja existente in Parlament.
"PNL a ajuns, azi, la cea mai ridicata cota in sondajele de opinie, de la Revolutie incoace, atat in ceea ce priveste favorabilitatea, cat si in ceea ceea ce priveste intentia de vot.
Nu este un caz asemanator cu cel al lui Adrian Nastase care, cand a inceput sa aiba probleme cu justitia, partidul a inceput sa coboare serios in sondajele de opinie", a explicat Mircea Kivu.
Se vrea deasupra PD-L, partid care se afla intr-o continua coborare in sondajele de opinie. Traian Basescu vrea sa uimeasca si, daca tot o face, vrea sa o faca intr-un mod spectaculos.
'Ideea unui premier cu sange de neamt, sustinut de trei partide importante, ma refer la Klaus Johannis si la PSD, PNL si UDMR a fost una dintre gaselnitele politice de valoare ale anului trecut, zic eu, si au zis-o si mai toate sondajele facute in acea perioada.
Acum, in cel mai bun caz, PD-L se apropie de 20%, in sondajele de opinie. In cel mai bun caz...
'PD-L a fost devansat de PSD si PNL in sondajele de opinie iar, la categoria lideri, liberalul Crin Antonescu este pe primul loc in preferintele electoratului, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics, citand un "sondaj confidential" comandat de unul dintre principalele partide parlamentare.
Sondajele cele mai recente arata ca populatia va considera corupt si arogant, ceea ce inseamna ca lumea incepe sa se dezmeticeasca.
'Daca presedintele Traian Basescu s-ar "bucura", intr-un viitor apropiat, de o credibilitate sub 30% in sondajele de opinie, situatia ar fi "grava" deoarece, chiar daca legitimitatea mandatului nu este pusa sub semnul intrebarii, inseamna ca seful statului a devenit un personaj lipsit de incredere taman prin prisma actelor sale, averizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Si nu doar in strada din jurul Parlamentului - dl Boc, ajutat cu mare succes de Udrea, Berceanu, Videanu et comp., reuseste sa provoace o ura surda amestecata cu dispret, care depaseste chiar sondajele aratand prabusirea lui Basescu si a PD-L.
Insa Ponta spera ca actuala stare de lucruri cu un Guvern si un PDL ingenuncheat in sondajele de opinie de propriile masuri de austeritate se va prelungi pana la viitoarele scrutine si va face din PSD principalul beneficiar si, in caz de succes, din el liderul de neconstestat al acestui partid.
google-analytics.com