Premierul Emil Boc a convocat duminica o videoconferinta cu reprezentantii Executivului in judete. Oficialul a declarat ca rezultatul reformelor de astazi se vor vedea in 2011-2012, atunci cand economia isi va reveni, iar statul va functiona mai bine si cu o birocratie mai putina.
"Reparam acum ce au stricat altii in 20 de ani de guvernare, iar succesul reformelor depinde de ceea ce facem acum. Daca lucram acum bine, rezultatele se vor vedea cu siguranta in 2011 - 2012. Economia isi va reveni, statul va functiona mai bine, cu birocratie putina", a spus Emil Boc.
Premierul a subliniat ca tara noastra va mai traversa o perioada de dificultati, insa "trebuie sa mergem pe acest drum, sa facem cat mai multe lucuri bune pentru tara, cum ar fi reforma in sanatate, in justitie, sa nu mai existe pensii speciale, in administratie publica sa avem functionari mai putin pe care statul sa-i poata plati".
Premierul a completat ca "nu conteaza sondajele de astazi, ci alegerile din 2012. Nu guvernam ca sa fim frumosi in sondaje".
Declaratia premierului vine dupa ce, recent, un sondaj de opinie realizat de INSOMAR releva o scadere dramatica in optiunile de vot pentru PDL.