Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.79 secunde)
Sondajele au creditat AKP cu 40%, pana la 48% din intentiile de vot, in pofida ratei somajului foarte mari si a economiei afectata de criza mondiala.
Chiar si sondajele arata acest lucru si este normal ca liderul de partid sa isi valorifice acest potential. Pana la urma, cei anuntati drept contracandidati - adica Traian Basescu si Crin Antonescu - sunt, formal sau informal, presedinti de partide.
Liberal-democratii din PLDM si liberalii din PL sunt urmatoarele formatiuni clasate, cu 13,9% din voturi, mai mult decat estimau sondajele preelectorale, ceea ce le asigura, fiecareia dintre formatiuni, cate 16-17 mandate.
Liberal-democratii din PLDM si liberalii din PL sunt urmatoarele formatiuni clasate, cu 13,9% din voturi, mai mult decat estimau sondajele preelectorale, ceea ce le asigura, fiecareia dintre formatiuni, cate 16-17 mandate.
Presedintele CURS, Catalin Stoica, a declarat recent tot in cadrul unei emisiuni televizate ca scaderea lui Traian Basescu in sondajele de opinie este naturala odata cu apropierea alegerilor prezidentiale si pe masura ce apar noi candidati.
Vor avea loc actiuni specifice de aducere la vot a electoratului, mai ales ca toate sondajele de opinie indica o participare slaba", a mentionat deputatul social-democrat.
Acesta a mai tinut sa isi exprime neincrederea in sondajele de opinie, despre care crede ca reflecta subiectiv ponderea partidelor politice inaintea alegerilor.
Odata cu apropierea scrutinului de duminica, sondajele intentiilor de vot arata ca PSD a depasit PDL, cu 3%. Acest procent este echivalentul unui mandat in plus, pe care probabil il va obtine PSD fata de PD-L.
PRM a obtinut 6,8% din numarul total al voturilor, in timp ce Elena Basescu si-a asigurat un mandat in Parlamentul European cu 3,6 procente, conform CCSB. Alianta PSD+PC ocupa prima pozitie la alegerile pentru PE din 7 iunie si in sondajele INSOMAR.
Partidul social-democrat german, SPD, a adoptat duminica un program vizand sa o detroneze pe Angela Merkel, cancelar conservator, la alegerile ce vor avea loc peste trei luni - o misiune imposibila dupa cum arata rezultatele scrutinelor recente si sondajele.
Geoana a mai mentionat, in fata membrilor PSD din Dolj, ca presedintele Traian Basescu a scazut in sondajele de opinie.
In sondajele pe care le-am facut eu si in cele in care cred am in jur de 10 - 12%.
Sondajele CCSB evidentiaza o crestere de patru ori a popularitatii mele fata de luna precedenta si am convingerea ca aceasta va creste si in urmatoarele luni dar, in situatia in care nu as intra in al doilea tur al alegerilor, voturile mele il vor sustine pe actualul presedinte." Fostul parlamentar PRM Nati Meir poarta clop, canta la fluier si alunga duhurile rele din politica.
In toate sondajele publicul care ar vota cu eventuali noi candidati in proportia cea mai mare voteaza cu Geoana in turul doi, deci din partea noastra cu atat mai mult cu atat mai vesel", a explicat Geoana.
"Avem si noi aceste informatii, intr-adevar, ca se pregatesc sondajele cu Basescu la 40%, asta pentru naivii care mai au timp sa creada.
Potrivit Inpolitics, Traian Basescu este constient de inevitabilul colaps institutional, dupa retragerea PSD de la guvernare, si totodata si caderea lui in sondajele prezidentiale.
Mai precis, Crin Antonescu ar fi beneficiat de asocierea numelui sau cu cel al primarului Sibiului, astfel incat Johannis l-a ridicat pe Antonescu cu sase procente in sondajele de opinie.
Cozmanca mai spune ca diferenta dintre Geoana si Oprescu este, in sondajele reale, de 2-3 procente, in ciuda datelor oficiale care, in opinia sa, "sunt masluite la greu".
Din sondajele CURS reiese clar faptul ca lupta se da intre Traian Basescu, Mircea Geoana, in special, si Crin Antonescu - la o oarecare distanta de primii doi.
In ceea ce priveste sansele lui Iuscenko, presedintele portocaliu in exercitiu, toate sondajele, cu toate marjele lor de eroare, sunt mai mult decat graitoare:
google-analytics.com