Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.67 secunde)
Potrivit liderilor democrati, acest lucru se va intampla in luna iulie, intre timp strategii urmand sa puna la punct detaliile campaniei electorale, sperandu-se in acelasi timp ca Mironescu sa mai adune puncte in sondajele de opinie.
"Sondajele ne vor arata cine e mai simpatic, cine e mai antipatic si in functie de acestea vom decide. Pana atunci asteptam si alte inscrieri", ne-a mai spus liderul liberal.
Liderul PNL sustine ca Basescu inregistreaza o cadere spectaculoasa in sondajele de opinie ale liberalilor, dar pe care acestia nu le fac publice pentru a nu manipula opinia publica.
Orban a mai spus ca sondajele care indica o victorie a lui Basescu cu 70-79 de procente la referendumul de sambata sunt simple manipulari, care vor sa ii demotiveze pe toti acei romani ce doresc sa se pronunte pentru schimbarea presedintelui suspendat.
El a aratat ca orice guvern este criticabil si ca daca reperul principal ar fi sondajele de opinie, atunci PNL ar trebui sa se situeze "la minus".
"PD are 40% in sondajele noastre, dar oricum este prea mult, este un scor artificial, creat ca urmare a referendumului, dar si a asocierii de imaginea lui Basescu.
"Candidatul nostru il depaseste cu doua procente pe primarul liberal Ionel Chirita, oricat s-ar lauda el cu sondajele lui care sunt, bineinteles, foarte corecte", ne-a declarat Dutu.
Potrivit lui Dutu, PD ar scoate pentru Parlament peste 45 % in judetul Constanta Revenind insa la sondajele efectuate de Partidul Democrat in diferite localitati din judetul Constanta, deputatul Stelian Dutu a precizat ca media pentru Parlament (a intentiei de vot exprimata de electorat) este de peste 45%.
Partidul Romania Mare a propus si Comisia pentru elaborarea codului electoral a acceptat un amendament la legislatia electorala prin care va fi interzisa prezentarea de sondaje de opinie privind intentia de vot sau prezentarea la vot in cele 30 de zile ale campaniei electorale pentru europarlamentare.
"Singura lui dorinta este de a intra in campania electorala pentru Parlamentul European, alaturi de PD, pentru ca stie foarte bine ca PD este umflat artificial in sondajele de opinie", a mai sustinut liberalul.
De fapt si de drept, urmasii comunistilor nu au nici cea mai mica intentie de a depune motiunea de cenzura, dupa cum arata sondajele de opinie.
De fapt si de drept urmasii comunistilor nu au cea mai mica intentie de a depune motiunea de cenzura, dupa cum stau in sondajele de opinie.
Dutu a recunoscut ca Burcin nu a fost inclus in nici unul din sondajele efectuate pana acum de PD in Cumpana.
Dupa ce sondajele vor indica "omul potrivit", daca acesta va avea si un procent rezonabil in comparatie cu cel al lui Zamfir Iorgus, actualul primar si Organizatia PD Mangalia vor incepe cu adevarat campania electorala.
Oriunde in exterior, liberalii se situeaza undeva la 7-8%", a spus Blaga, sustinand ca, dupa cum se contureaza politica europeana si o arata chiar si sondajele de opinie din tara, la alegerile de anul viitor "UDMR si PRM s-ar putea sa nu mai intre in Parlament".
Zamani, desi creditat in sondajele partidului pe prima pozitie, este reticent fata de ideea unei noi condidaturi. In 2004, la alegerile locale, Gheorghe Zamani s-a bucurat atat de sprijinul Partidului National Liberal, cat si de cel al Partidului Democrat.
Totodata reprezentantii APD sunt de parere ca justificarea conform careia sondajele de opinie influenteaza sau manipuleaza optiunile cetatenilor care se prezinta la urne este de natura sa indice lipsa de incredere a partidelor si a politicienilor in general fata de maturitatea unui electorat care a trecut, totusi, prin multiple experiente de natura electorala.
Scorul pe care il vom obtine va fi mai mare decat ceea ce indica sondajele de astazi", a mai declarat Geoana.
"Sa presupunem ca PLD va avea un scor bun la alegeri, desi toate sondajele indica faptul ca nu va trece pragul electoral.
Partidul lui Gigi Becali incepe sa-si demonstreze lipsa de omogenitate, dar si faptul ca a fost "umflat" artificial in sondajele de opinie.
google-analytics.com