Cautare

22435 de rezultate pentru "sf" (2.02 secunde)
La festivitatea de investire a noului suprefect constantean si-a facut aparitia, printre numerosi sefi ai serviciilor deconcentrate ale statului din judetul nostru, si Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA.
Partidele din coalitia aflata la guvernare au ajuns cu algoritmul la desemnarea secretarilor de stat. Premierul Tariceanu trebuie sa satisfaca doleantele astfel incat toata lumea sa fie multumita.
Alianta D.A. isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Dupa intensul schimb de idei care a avut loc intre liderii centrali si locali saptamana trecuta, PSD a luat masuri de conservare a evolutiilor interne in oala proprie.
Presedintele Traian Basescu le-a prezentat marti seara ambasadorilor acreditati la Bucuresti directiile de politica externa ale actualei administratii, intre care aderarea la UE, dialogul strategic cu SUA si relatia speciala cu Marea Britanie, relatiile cu vecinii, importanta Marii Negre.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
Triumful lui Traian Basescu in cursa prezidentiala a lasat Capitala fara primar general, situatie care impune organizarea unor noi alegeri locale partiale in Bucuresti.
Partidul Social-Democrat a luat decizia de a forma un grup pentru apararea drepturilor cetatenesti ca urmare a deciziilor recente ale actualei Puteri de a-i demite pe acei functionari publici numiti de PSD.
Ca o dovada in plus a degringoladei interne, deciziile conducerii PSD se schimba de la o zi la alta.
Alianta PNL-PD va realiza in perioada 31 ianuarie-3 februarie un sondaj de opinie la nivelul Bucurestiului, in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Capitalei.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
Posturile nationale de radio si televiziune s-au transformat in adevarate arene de lupta intre salariatii care acuza actualele conduceri de slugarnicie si aservire totala fata de putere si sefii lor, principalele persoane vizate fiind directorii Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau.
PNL si PD se vor consulta pentru a stabili strategia de schimbare a presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Liderul umanist Dan Voiculescu sustine ca PUR doreste puterea nu pentru a profita de ea, ci pentru a servi, cu ajutorul ei, interesele romanilor.
Reprezentantii Partidul National Liberal au declarat ca, in privinta contestatei comasari a institutiilor de cultura din Constanta, vor face toate demersurile pentru revenirea la vechea organizare.
google-analytics.com