Cautare

22437 de rezultate pentru "sf" (2.49 secunde)
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Dupa cum era normal, insistenta revenire prezidentiala asupra anticipatelor plus transformarea lui Theodor Stolojan intr-un contracandidat al premierului Calin Popescu Tariceanu a pus pe jar Alianta "D.A.”.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD.
Liderii PNL-PD au declarat miercuri seara ca, in urma consultarilor din cadrul Consiliului National de Conducere (CNC) al Aliantei, alegerile anticipate nu reprezinta principalul punct de interes in acest moment, prioritate avand integrarea europeana si realizarea programului de guvernare.
Toate proiectele avute in vedere la ora actuala in institutiile publice si in administratia locala se raporteaza la un singur scop:
Liderul Fortei Democrate din Constanta, Constantin Fratila, a salutat, cu ocazia unei conferinte desfasurata ieri, decizia Guvernului de a nu mai permite reesalonarea datoriilor catre stat.
Consilierii locali au aprobat ieri majorarea tarifelor de salubritate asa cum a cerut Florisal, care inca mai detine monopolul in acest domeniu in municipiu.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
Presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), László Tokés, si-a reconfirmat legitimitatea. Dupa ce si-a anuntat demisia din functie la inceputul lucrarilor CNMT, Tökés si-a depus din nou candidatura si a fost reales cateva ore mai tarziu.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Multa vreme, in Romania am avut o inflatie de partide social-democrate. Dupa ce crestin-democratia traditionala a intrat definitiv in dizgratia electoratului roman, pe esichierul politic romanesc tot mai multe partide adera la curentul popular european.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, umanistul Sergiu Andon, a precizat ieri ca membrii comisiei au reglementat o situatie procedurala ciudata, in care pe agenda de lucru a comisiei se afla un proiect de lege vechi de cinci ani, de pe vremea cand prim-ministru era Mugur Isarescu.
google-analytics.com