Cautare

22437 de rezultate pentru "sf" (1.57 secunde)
Presedintele Traian Basescu vrea sa reinnoade “firul rosu“ cu Kremlinul, intr-o varianta actualizata. El a cazut de acord cu omologul sau rus, Vladimir Putin, ca intre ei sa se stabileasca “un mod de comunicare“ direct.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
La mai bine de o luna si jumatate de la investirea Guvernului Tariceanu, liderii celor patru partide care au ocupat portofoliile in Palatul Victoria, PNL, PD, UDMR si PUR, au semnat abia ieri acordul de colaborare dintre formatiunile politice ale coalitiei rezultate in urma alegerilor din 2004.
Cei patru parteneri de guvernare - PNL, PD, UDMR si PUR - au astazi intalniri la Casa Casatoriilor din Sfantu Gheorghe, pentru a legaliza “mariajul“ lor politic.
Presedintele PSD Adrian Nastase si-a anuntat ieri decizia de a candida pentru functia de presedinte executiv al PSD. El a declarat ca ar fi fost “anormal“ sa fie in continuare presedinte, iar Ion Iliescu sa-i fie adjunct.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Alegerile anticipate nu mai sunt dorite nici de partidele din coalitia aflata la guvernare, nici de Opozitie. Singurul care insista pentru declansarea acestora ramane presedintele Traian Basescu.
Deputatul PSD Mihaela Rusu si-a inaugurat ieri biroul parlamentar. La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) va incepe in martie strangerea de semnaturi pentru inregistrarea unui partid politic maghiar, care se doreste a fi o alternativa la UDMR.
Adrian Nastase are deja un contracandidat la postul de presedinte executiv al PSD. Ieri, in cadrul Delegatiei Permanente, Sorin Oprescu a anuntat ca s-a decis sa candideze pentru aceasta functie.
Vicepresedintele PSD Sorin Oprescu a declarat ca i-a informat, ieri, pe membrii Delegatiei Permanente in legatura cu decizia sa de a candida pentru functia de presedinte executiv al partidului.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Presedintele Tineretului Social Democrat (TSD), Victor Ponta, recidiveaza si il ataca din nou pe fostul sau mentor politic, Adrian Nastase.
Subiectul retrocedarii celor 90.000 de hectare de padure catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor a starnit polemici aprige ieri, in cadrul lucrarilor Comisiei Juridice din Senat.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Biroul Permanent al Senatului a decis ieri sa solicite Comisiei de cultura a acestei Camere reluarea discutiilor cu televiziunea publica pe tema realizarii unor emisiuni informative despre activitatea parlamentara.
Fostul senator Dinu Secrieru pare sa fi devenit favorit pentru ocuparea functiei de prefect al judetului. Simbata s-a intrunit biroul permanent judetean al PNL pentru a discuta inlocuirea demisionarului Ion Diaconu, iar in urma rezultatului votului intern ex-parlamentarul a intrunit cele mai multe sufragii.
Fuziunea dintre URR si PNTCD a fost amanata pentru 6 martie, din cauza neintelegerilor dintre liderii celor doua partide asupra prevederilor statutului noului partid - Partidul Popular Crestin Democrat.
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut ieri intrucat deputatii PSD, in frunte cu presedintele Camerei, Adrian Nastase, au intarziat aproape jumatate de ora.
google-analytics.com