Cautare

22436 de rezultate pentru "sf" (2.66 secunde)
Instalarea noilor prefecti da dureri de cap Guvernului Tariceanu. Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi:
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Direcþiei Generale a Finanþelor Publice Constanþa, va reveni in aceastã funcþie dupã data de 15 ianuarie a.c., dacã Ministerul Finanþelor Publice, unde iºi desfãºoarã in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insãrcinãri.
Ec.dr. Claudiu Ristea, titularul postului de director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, va reveni in aceasta functie dupa data de 15 ianuarie a.c., daca Ministerul Finantelor Publice, unde isi desfasoara in prezent activitatea, nu ii va atribui alte insarcinari.
Prefectura judetului Constanta a fost, in cursul zilei de ieri, martora unui numar impresionant de oameni, toti veniti dintr-un singur motiv:
Scapat de grija guvernarii, PSD-ul se pregateste sa-si mature propria ograda. Conform ultimelor evolutii, se pare insa ca oful pesedistilor suparati pe Adrian Nastase a mai scazut in intensitate - nu de voie ci de nevoie.
Conflictul iscat intre seful statului si presedintii celor doua Camere se acutizeaza. Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a cerut si el luni seara Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul creat de presedintele Traian Basescu intre autoritatea publica si Parlament, prin afirmatiile din interviul acordat ziarului “Adevarul“.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Chiar daca liderii Aliantei, respectiv presedintele Romaniei, Traian Basescu, declarau, la un moment dat, ca nu vor proceda ca PSD, adica nu vor incepe sa zboare din functii pe toata lumea, se pare ca aceasta afirmatie nu este valabila si pentru sefii institutiilor descentralizate.
Intr-o disperata incercare de revenire la viata, ramasitele crestin-democratiei se aduna. Ceea ce nici interesul propriu si nici bunul simt nu au reusit sa impuna in timp util a reusit zvonul referitor la posibila fuziune a PNL-PD, urmata cu siguranta de aderarea la PPE.
PNTCD propune URR, AP si PCD, partide semnatare ale manifestului popular, sa se intruneasca la 20 februarie intr-o sedinta de constituire a noului partid popular crestin-democrat, a decis ieri conducerea taranista.
Trei dintre formele de autonomie din programul UDMR - a administratiei publice locale, autonomia culturala si reorganizarea regiunilor de dezvoltare - sunt prezente in programul guvernamental, dar Uniunea nu renunta nici la autonomia teritoriala, a declarat ieri deputatul UDMR Marton Arpad.
Botosaniul are in sfirsit prefect. Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Liberalul Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a declarat ieri ca nu este bine ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului sa fie schimbati din functie.
H.-R. Patapievici a fost numit ieri in functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR) in locul lui Augustin Buzura.
Presedintele Traian Basescu va face prima sa vizita oficiala bilaterala in Marea Britanie, in perioada 30-31 ianuarie, la invitatia premierului britanic Tony Blair, a declarat ieri ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
google-analytics.com