Cautare

22437 de rezultate pentru "sf" (4.29 secunde)
Sedinta Biroului Executiv Central al Tineretului Social-Democrat (TSD) a fost inregistrat o mare absenta: Adrian Nastase, presedintele partidului. A fost prezent, in schimb, Ion Iliescu, ceea ce ar confirma faptul ca intre cei doi si taberele care ii sustin nu este armonia pe care o afiseaza.
Dupa ani de certuri si scandaluri pe aceasta tema, PNTCD a decis, in sfarsit, sa-si schimbe numele.
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Victor Ponta, “pupilul“ lui Adrian Nastase, cel care era alintat de acesta cu apelativul “Micul Titulescu“, nu a rezistat decat o saptamana in fata ziaristilor acreditati la Camera Deputatilor, fiind nevoit sa renunte la functia de purtator de cuvant al Biroului Permanent.
Liderul democrat Radu Berceanu a declarat ieri, la Senat, ca va cere conducerii Partidului Democrat (PD) sanctionarea lui Cozmin Gusa, eventual prin retragerea sprijinului politic.
Presedintele Traian Basescu a a participat ieri la sarbatorirea a 15 de activitate a Serviciului de Informatii Externe.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. El s-a autosanctionat pentru ca a dat un comunicat eronat, in numele Colegiului, privind unele informatii aparute in presa despre C.
Adrian Nastase va da, astazi, Biroului Executiv al PSD, raportul asupra reusitelor partidului in timpul mandatului sau de lider suprem.
Colegiul Director al PD a retras, in unanimitate, sprijinul politic lui Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu recomandand indirect organizatiilor de baza ale partidului in care sunt inscrisi sa-i dea afara.
Desemnarea candidatului Aliantei D.A. la Primaria Capitalei a creat primele disensiuni serioase intre PNL si PD, prin contestarea si verificarea sondajelor de opinie pentru stabilirea celui care se va prezenta in fata bucurestenilor.
Mircea Geoana (foto) lasa sa se inteleaga ca, in ciuda aparantelor, lupta dintre Ion Iliescu si Adrian Nastase continua. Senatorul PSD a declarat ieri ca discutiile de la sfarsitul Biroului Executiv Central (BExC), de miercuri seara, dintre Iliescu si Nastase sunt semnalul inceputului unei concurente aprinse intre cei doi.
Ion Iliescu si-a adjudecat inca o data PSD-ul. Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala.
Democratul Adriean Videanu este de joi seara candidatul oficial al Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei, acesta devansandu-l in sondaje pe liberalul Ludovic Orban.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
La finalul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, Traian Basescu a surprins inca o data societatea mioritica cu un gest neobisnuit demnitarilor post-decembristi.
Institutiile descentralizate din Covasna vor fi impartite in mod egal intre UDMR si Alianta D.A. PNL - PD, cu conditia ca UDMR sa cedeze un post de vicepresedinte la CJ si inca un loc in Primaria Sfantu Gheorghe.
Presedintele Traian Basescu se afla de ieri dupa-amiaza la Moscova, intr-o vizita oficiala la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin.
Mihai Tanasescu a dat ieri, dupa sedinta Delegatiei Permanente a partidului, un raspuns la acuzatiile liderului interimar al PD, Emil Boc, privind “asa-zisul“ gol bugetar lasat de Guvernul Nastase.
Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat ieri ca in cadrul partidului exista discutii pentru ca el sa preia postul de vicepremier ocupat de Adriean Videanu, dar ca pana in prezent nu au avut loc, oficial, discutii in acest sens.
google-analytics.com