Cautare

22437 de rezultate pentru "sf" (3.76 secunde)
Mai multi lideri ai PNL au exprimat ieri, intr-o dezbatere organizata de GDS, opinii diferite si chiar contradictorii pe tema fuziunii cu PD.
Desfasurata la Palatul Parlamentului pe fondul unei amenintari telefonice cu bomba, care s-a dovedit a fi falsa, reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor i-a dat ocazia presedintelui Adrian Nastase sa propuna colegilor de partid luarea unor masuri politice pentru reformarea PSD.
Reuniunea parlamentarilor PSD nu a dat observatorilor senzatia ca lucrurile incep sa se aseze in PSD, ci dimpotriva.
Competentele Coordonatorului National al Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est (PSESE) vor reveni la MAE, dupa o perioada in care fusesera transferate la Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, decizia fiind luata in sedinta de Guvern.
Primarii liberali i-au cerut premierului si, totodata, sefului de la partid, Calin Popescu-Tariceanu, sa-i consulte inainte de a initia acte normative referitoare la administratia publica.
Liderul de etnie maghiara, Markó Béla, s-a aratat nemultumit ca a aflat din presa de intentia liderilor Aliantei D.A.
Senatul si Camera Deputatilor vor incepe astazi, separat, prima sesiune ordinara din acest an si cea de-a doua a actualei legislaturi.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere.
Maternitatea “Polizu“ din Capitala este prima unitate spitaliceasca din Romania in cadrul careia dupa Revolutie a fost reintrodus sistemul rooming-in.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Fostul secretar general al PSD, deputatul Cozmin Gusa, a reusit sa provoace, de doua zile, cresterea tensiunii unora dintre liderii PD, dupa ce ieri, prin interpusi, si-a anuntat prezenta in lupta pentru dobandirea presedintiei partidului la congresul din primavara.
Alianta D.A.
PNL si PD nu vor sa le acorde aliatilor lor, PUR si UDMR, libertate de actiune pentru a putea iesi oricand si oricum de la guvernare.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a informat ieri pe secretarii de stat de specialitate din ministere ca intentioneaza sa reduca semnificativ numarul ordonantelor de urgenta si al ordonantelor emise de Guvern in baza legilor de abilitare.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com