Cautare

361 de rezultate pentru "sediu" (5.42 secunde)
Nicolae Vacaroiu a anuntat ieri ca Senatul trebuie sa intre in posesia spatiului care ii este alocat in Palatul Parlamentului si ca a vorbit cu sefii SPP, care l-au informat ca pana la sfarsitul anului Serviciul se va muta intr-un nou sediu.
Fostul prefect Valer Marian a insistat pentru atribuirea unui sediu corespunzator Protopopiatului Ortodox Satu Mare si pentru promovarea unei hotarari de Guvern privind acordarea unui ajutor financiar de 1 miliard de lei Catedralei protopopiale din Satu Mare (Adormirea Maicii Domnului), suma necesara pentru finalizarea picturii interioare, apreciind ca astfel ar fi realizat un tratament echitabil cu catedralele protopopiale din Carei si Negresti- Oas, care au beneficiat fiecare de un ajutor de cate 1 miliard de lei toamna trecuta de la Guvern.
Reclamantii cerusera prezentarea de scuze de catre Guvernul roman pentru hotararile instantelor nationale prin care s-a refuzat inscrierea unor partide comuniste, asigurarea unui sediu si a accesului liber si gratuit la mijloacele de comunicare in masa interne si internationale, despagubiri in valoare de peste 1.400.000 de euro.
In privinta piscinei care ar urma sa fie construita in noul sediu al Senatului, Vasiliu a specificat ca nu cunoaste bugetul Senatului pe 2005 si ca se va supune votului senatorilor si al Biroului Permanent in aceasta chestiune.
Titus Corlatean i-a aminitit ministrului umanist ca liderii PUR, inclusiv Seres, au fost gazduiti cu “colegialitate“ in acel sediu din Baneasa in precampanie si in campania electorala de anul trecut, cand PSD si PUR erau aliate, si “nimeni nu le-a cerut sa plateasca cheltuielile de intretinere sau pizzele care le erau servite“.
Pe langa innoirea parcului auto, deputatii au mai investit aproape 47 de miliarde de lei pentru “galeria de trecere“ spre viitorul sediu al Senatului din Palatul Parlamentului, unde s-a amenajat noul bufet.
Proiectul constructiei a fost intocmit de inginerul Socolescu iar lucrarea, in care intra si locuinta prefectului (fostul sediu al Institutului FORDOC- actual ADR Sud Muntenia POSDRU) a costat 488.825 lei.
Cei doi "dusmani” au fost impiedicati sa participe la sedinta Biroului Permanent - implicit sa-si pledeze cauza, nefiindu-le permis accesul in sediu.
Dupa 31 decembrie 2006, leii vechi vor putea fi preschimbati pe o perioada nelimitata la orice sediu al Bancii Nationale a Romaniei sau institutie de credit nominalizata de BNR.
Mihai Unghianu a mai afirmat ca in ceea ce priveste mobilierul, Camera Deputatilor excepteaza prevederile ordonantei amintite, intrucat, in calitate de administrator al noului sediu al Senatului, are dreptul sa achizitioneze mobilier de prima dotare, care face parte dintr-un program de investitii.
"Am informatii ca la crisma care exista la fostul sediu al Eltrans au fost livrate bauturi in doua cu apa.
Cladirea in care Senatul si-a desfasurat pana in prezent activitatea va fi transferata in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) si va deveni noul sediu al acestei institutii.
Senatorii vor incepe aceasta sesiune legislativa in noul sediu din incinta Palatului Parlamentului, la care se lucreaza de ani buni.
„Prima data, in sediu au fost hotii, apoi copiii care au vazut totul ravasit, imprastiat si au crezut ca locul este parasit.
„Sunt trecute in bugetul Senatului cheltuieli absolut nejustificate si exorbitante, legate de mutarea in noul sediu de la Palatul Parlamentului.
La doar doua luni de la venirea mea in fruntea BPM, am reusit sa inaugurez noul sediu al organizatiei, proiect la care contributia mea, personala, a fost una decisiva.
Acest lucru era important si pentru pregatirea deschiderii lucrarilor Parlamentului ales la 20 mai (Senatul, in fostul Sediu CC, Camera Deputatilor-in localul din Dealul Mitropoliei).
Cand a venit ziua depunerii proiectului, m-am trezit la 5 de dimineata, am luat dosarul cu proiectul si am mers la prefectura - unde era vechiul sediu al ADR Sud-Vest Oltenia - si credeam ca va fi buluc de lume.
In raportul pe 2003, CNSAS semnaleaza faptul ca cererea adresata Primariei Capitalei si CGMB de repartizare a unui sediu nu a fost solutionata si, de aceea, institutia a functionat intr-un spatiu inchiriat, ceea ce „face practic imposibila functionarea consiliului in conditii de legalitate“.
In plus, primarul PNL Catalin Flutur si-a criticat de mai multe ori colegii de alianta din CJ pentru ca nu il sprijina suficient atunci cind se dezbat propuneri legate de municipalitate, precum distribuiri de fonduri sau problema fostului sediu al Corpului Gardienilor Publici, cind unii consilieri ai Aliantei au votat alaturi de cei ai PSD si PP.
google-analytics.com