Cautare

361 de rezultate pentru "sediu" (4.44 secunde)
Duminica seara, Realitatea Media a informat CNA cu privire la mutarea Realitatea TV in noul sediu, cerand reautorizarea pe noua adresa. Potrivit legislatiei audiovizualului, Realitatea Media ar fi trebuit sa informeze insa si sa primeasca acordul CNA inainte de a incepe emisia din noul sediu.
Catalin Doscas) Lucrarile la noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei sunt la final.
Banii vor merge spre construirea unui sediu al companiei in Silicon Valley, caci in clipa aceasta ea exista doar pe hartie. ... Desigur pentru asta ar trebui sa adune intai banii pentru sediu, lucru la care compania nu sta foarte bine.
Horia Garbea, despre cum a ramas Uniunea Scriitorilor din Romania fara sediu Tribunalul Bucuresti a decis, in aprilie 2010, ca sediul Uniunii Scriitorilor din Romania - Casa Monteoru sa fie restituit in natura mostenitorilor familiei Monteoru.
International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, a inaugurat astazi noul sediu al Centrului de Nefrologie si Dializa din Craiova.
Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecuta, la vechiul sediu al ANAF din Sectorul 5 din Bucuresti. Potrivit pompierilor, flacarile au izbucnit la mai multe gunoaie aflate la parterul cladirii.
Acesta a anuntat, dupa ce nu a fost primit in sediu, ca se va indrepta spre Piata Victoriei, la premierul Ciolacu, dar va trece si pe la alte institutii.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
In schimb, atit pe cladirea societatii Urban Serv, unitate a Consiliului Local si nu privata, cit si pe blocurile in constructie din zona si pe fostul sediu al BNR au aparut postere uriase cu Nastase si Geoana, cu mesajul "vom sustine cresterea pensiilor cu 50% ".
Sintem increzatori, trebuie sa asteptam rezultatele finale ". PSD-istii prezenti la sediu aveau pregatite artificii, sampanie, produse fast-food, care au fost insa uitate.
Dimpotriva chiar, in cazul Capitalei, organizarea unei singure sectii de votare pentru alegatorii aflati in tranzit - intr-un sediu impropriu, mult prea mic, la Gara de Nord - a dus la formarea unor cozi de sute de persoane, situatie care a determinat BEM sa permita votarea pe liste speciale si in alte sectii.
De mai multi ani, LNR Constanta isi desfasoara activitatea intr-un sediu situat in zona peninsulara a municipiului resedinta de judet, pe str.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
In urma cu trei saptamani, Biroul Permanent al Camerei a aprobat constructia unui drum de acces suplimentar, mai scurt, care sa lege la nivel subteran parcajul din Strada Izvor si corpurile din zona de vest a Palatului Parlamentului, respectiv 13 Septembrie, unde se afla intrarea pentru noul sediu al Senatului.
"Vrem ca acest sediu sa fie inima relatiilor dintre cetateni si candidati, astfel incat sa ne putem cunoaste mai bine, sa putem aprecia ce am facut si mai ales ce putem face in continuare", a declarat Popescu.
Primarul Anderco i-a promis rectorului Maghiar ca, in schimb, va rezolva un sediu pentru universitatea sa la Satu Mare, punind in discutie sediul fostului liceu CFR.
Pe 1.02.2003, SC DAGMAR COM SRL incheie cu SC OIL GRUP SRL - ambele cu acelasi sediu, situat in Craiova, pe strada Corneliu Coposu nr.
In Plan Urbanistic Zonal (PUZ), care nu mi s-a prezentat si l-am obtinut din alte surse, descoperim ca in aceasta zona din centrul orasului a fost aprobat prin Planul Urbanistic Zonal un sediu bancar, in anul 2000.
Fostul cancelar al Guvernului Nastase sustine ca in perioada iulie - august 1988 a scris 150 de pagini la un sediu al Securitatii din Rahova.
In ceea ce priveste planul de investitii, avem in vedere ridicarea unui nou sediu la Constanta", a aratat Stere Sponte.
google-analytics.com