Cautare

361 de rezultate pentru "sediu" (2.81 secunde)
Nu are personal platit, birouri, sediu sau alte lucruri asemanatoare. Assange nici macar nu are un camin. Calatoreste din tara in tara, fiind gazduit de adepti ai site-ului, de prieteni sau de prieteni ai acestora.
Mai mult, pesedistii bucuresteni ii solicita lui Dan Ioan Popescu sa aduca la sediu toate documentele de partid pe care le-ar fi luat cu el cand s-a autosuspendat.
Pana pe 27 mai, cand au fost reprogramate alegerile, vom avea timp sa refacem baza de date inclusiv din ramasitele pe care le avem in prezent, iar membrii vor fi anuntati sa se prezinte la sediu pentru reinnoirea adeziunii", a spus senatorul Oprea.
Ei au declarat ca vor intra in greva foamei si ca nu vor iesi din sediu pana cand nu vor discuta cu liderii partidului.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Mai mult, desi au solicitat un sediu de mai bine de doi ani, PNG-istii sunt nevoiti sa se reuneasca la filiala Constanta a partidului, pentru ca la Mangalia pur si simplu nu au unde sa o faca...
Nu avem nici un sediu pus in vreo situatie dificila din punct de vedere financiar. Probabil ca in august va fi prelungit contractul de inchiriere a sediului din Kiseleff", a declarat purtatorul de cuvant al partidului, senatorul Cristian Diaconescu.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, declara ca numarul mare de vizitatori, de ordinul miilor, care au legitimatii la aceasta biblioteca, i-a determinat pe consilierii locali sa aprobe mutarea intr-un nou sediu care a fost dotat cu doua sali de lectura, depozit de carte si o sala cu calculatoare cu acces la internet, investitia depasind 1,5 miliarde de lei vechi.
Am terminat in dreptul Casei de Cultura si l-am trimis pe sofer sa lase masina la sediu, iar el a venit cu masina personala la manifestari", a declarat Dumitru Rascolean.
Desi evacuat din sediu, deputatul Mihai Apostolache a decis sa tina audientele in strada, in fata sediului PSD Prahova din centrul orasului.
Mai mult, dorind precizari cu privire la concluziile prezentarii, reprezentantii presei au incercat sa le obtina de la singurul angajat al biroului prezent in sediu, care a declarat insa ca nu poate oferi mai multe detalii.
In aceasta calitate a fost initiatorul proiectului de reabilitare a fostei cazarmi a pompierilor din Calarasi, unde in anul 1988 au fost mutate Arhivele calarasene, sediu in care functioneaza si azi.
Socolescu, care cu un an in urma proiectase Palatul comunal(Primaria veche " actualul sediu al Muzeului municipal), iar construirea propriu zisa i-a fost incredintata lui Giuseppe D.
Vechiul sediu al puterii absolute a devenit, in mod indirect, exact ceea ce nu ar fi trebuit sa devina, si anume, sediul central al noii puteri.
Daca problema calculatoarelor am rezolvat-o si putem spune ca ne apropiem de nivelul european omul si calculatorul, problema spatiului nu se va rezolva decat atunci cand Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia se va muta in noul sediu pe care i-l vom construi.
Cheltuielile de la sediu sint suportate de cei care detin functii de conducere in cadrul partidului si care ocupaa o functie publicaa obtinutaa cu sprijinul PC", a spus conservatorul.
Daca intra in faliment, citarile se fac pe vechiul sediu, la care nu mai este nimeni, ceea ce prelungeste procesul de recuperare a datoriilor", a declarat directorul executiv al DGFP Dolj, Dumitru Silviu.
In nota de fundamentare a actului normativ se arata ca amenajarea unui nou sediu central al MAE se impune, avandu-se in vedere ca actualele conditii de munca, spatii si dotari aferente in care isi desfasoara activitatea diplomatii, specialistii si personalul tehnico-administrativ "nu mai corespund cerintelor" si nu asigura "climatul necesar" realizarii atributiilor privind activitatea diplomatica si reprezentarea intereselor Romaniei.
Sarbatorile Corodului, asa cum au intitulat mai-marii locului evenimentul de ieri, au inceput cu o slujba religioasa si au continuat cu sfintirea, de catre un sobor de preoti, a noului sediu al Primariei, care se afla inca in constructie, a unei farmacii si a unei troite.
"E vorba de o decizie a Biroului de la municipiu, luata in unanimitate, de a se reorganiza distribuirea incaperilor in sediu, pentru ca avem nevoie de un spatiu in care sa vina membri simpli de partid, altul pentru sedintele Birourilor permanente de la judet si municipiu si de un birou al presedintelui.
google-analytics.com