Cautare

1042 de rezultate pentru "radio" (2.86 secunde)
Radio SEVEN a avut lansarea pe 11 decembrie, pentru bucuresteni, pe 103,4 FM. Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat.
Paul Grigoriu, o legenda a radioului romanesc, a murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai iubiti oameni de radio din Romania, a fost gasit mort, vineri, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, unde se retrasese dupa lunga activitate in radiodifuziune.
La capatul celor 90 de ani de existenta, Radio Romania apare in fata intregii natiuni ca o institutie fundamentala si, totodata, ca un simbol al traseului modern imprimat statului roman.
Compania CEZ incepe sa dea inapoi in scandalul cumularii taxei radio-tv pe factura de energie electrica.
Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
CEZ, EON, Enel si Electrica Furnizare SA cumuleaza facturile de curent electric cu taxa radio-TV, desi acest lucru nu este legal. ... Reteta CEZ de cumulare a facturilor de curent cu taxa radio-TV este aplicata de toti furnizorii de energie electrica din Romania.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
In preajma primului 10 mai redevenit sarbatoare nationala Radio Romania organizeaza un eveniment simbolic, ce va avea loc vineri, 8 mai, de la orele 12:00, in Foaierul Central al Salii Radio (Str.
Semnale extrem de intense, insa foarte scurte, in domeniul undelor radio, au fost recent inregistate de catre radiotelescoape si analizate de astronomi.
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. ... Aspectele din dosarul taxei radio-tv au fost semnalate autoritatilor statului.
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. ... Aspectele din dosarul taxei radio-tv au fost semnalate autoritatilor statului.
Orchestra Nationala Radio a concertat recent pe scena filarmonicii din Kuala Lumpur, invitata fiind la World Summit on Media for Children, un summit mondial dedicat mediei pentru copii, care are loc in aceasta perioada in capitala Malaeziei.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni al proiectului Casa Radio, situat in centrul Bucurestiului.
Radio Romania Cultural informeaza: Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! ... Initiat si organizat de Radio Romania, Gaudeamus, cel mai citit targ de carte de la cel mai ascultat radio - are loc in intervalul 22 - 26 noiembrie 2017, in Pavilionul Central Romexpo.
Ziua Mondiala a Radioului In 2017, Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) invita toate posturile de radio si organizatiile care activeaza in domeniu sa i se alature si sa sustina celebrarea Zilei Mondiale a Radioului pe 13 februarie.
google-analytics.com