Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (2.92 secunde)
Intr-un an si jumatate, de cand Dorel Labo a preluat functia de presedinte al PNL Zalau, au avut loc doar 4 sedinte ale BPM.
Ca atare, sala de sedinte a fost ocupata mai mult de catre reprezentanti ai minoritatii bulgare, de membrii ai corpului diplomatic si de aparatul tehnic al Legislativului.
Controversele cele mai aprinse au fost starnite pe seama numarului regulamentar de senatori care asigura cvorumul unei sedinte. Astfel, reprezentantii PRM au reclamat pe tot parcursul sedintei de ieri lipsa cvorumului pentru adoptarea legilor.
„Noi vom discuta cu ocazia primei sedinte a Biroului politic judetean despre declaratiile pe care le-a facut Antonie Iorgovan.
Parlamentarii Coalitiei chiulesc de la sedinte, motiv pentru care proiectele de legi sunt fie respinse, fie amanate din lipsa de cvorum.
Ieri-dimineata, la ora 9.00, cand ar fi trebuit sa inceapa sedinta de plen potrivit programului, in sala de sedinte erau prezenti doar 10 parlamentari, ceea ce a facut ca lucrarile sa inceapa la Senat la 9,45 cu un apel nominal solicitat de senatorul PRM Gheorghe Funar.
Reprezentantul PRM a criticat faptul ca numaratoarea voturilor se face prea repede si este ingreunata de prezenta unor jurnalisti in sala de sedinte a Parlamentului.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Pentru prima data de la inceperea discutiilor asupra Bugetului de stat pe 2006, parlamentarii din Coalitia guvernamentala, inclusiv euro-observatorii, au fost prezenti ieri-dimineata in numar foarte mare in sala de sedinte si articolele din buget au fost adoptate rapid.
Ieri, deputatii din Comisia pentru drepturile omului, culte si minoritati au amanat discutiile pe marginea acestuia din lipsa de cvorum, in sala de sedinte fiind prezenti doar trei parlamentari din totalul de 14 membri, cat are comisia:
Comitetul Executiv al FRF se reuneste in aceasta dimineata, la Casa Fotbalului, urmand sa dezbata mai multe probleme din fotbalul romanesc in cadrul unei sedinte ordinare.
Dan Iosif a ridicat sala in picioare cu „Tatal nostru“ Deputatul de Timis Nicolae Mircovici (foto) a defilat in sala de sedinte purtand peste costum un cearsaf alb inscriptionat cu lozincile:
Cele 17 comisii ale Camerei si patru comisii comune cu Senatul s-au intrunit in 473 de sedinte, in care au finalizat 312 rapoarte si 561 de avize la proiectele cu care au fost sesizate.
Criza care a blocat saptamani intregi procesul legislativ al Senatului, prin sedinte interminabile si sterile, a fost dezamorsata de o singura runda de negocieri intre reprezentantii Puterii si cei ai Opozitiei.
Ordinea de zi a acestei sedinte era formata din patru puncte (...)", se mai arata in raspunsul adresat prefectului. In sedinta la care se face referire, Eugen Chebac solicitase sa se ia act de demisia sa din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, ca act unilateral de vointa.
"Am cerut inca de anul trecut intr-o sedinta de Birou Permanent al partidului convocarea unei sedinte speciale a Colegiului Director in care sa se faca o analiza foarte serioasa a activitatii fiecarui ministru din 2005, iar aceasta analiza sa se incheie cu un vot de incredere acordat fiecarui ministru.
Cu toate acestea, in noiembrie anul trecut, Emil Boc declarase ca in cadrul proximei sedinte a Colegiului Director s-ar putea da ministrilor democrati "un vot de incredere sau de neincredere", afirmatie completata sambata trecuta de vicepresedintele PD Ioan Oltean, care a precizat ca cei care nu vor primi un vot de incredere ar putea fi remaniati.
Calian a adaugat ca are de gand sa organizeze sedinte lunare ale Biroului Executiv Judetean Cluj si ca vrea sa organizeze Conferinta judeteana de dare de seama si alegerile pana la sfarsitul lui mai.
Recent, Kate Upton s-a distrat de minune pe o plaja din SUA in timpul unei sedinte foto pentru Sam Edelman.
Incepand de ieri, senatorii si deputatii si-au intrerupt vacanta parlamentara si au participat la activitatile din comisiile de specialitate, pentru a se elabora rapoartele proiectelor de lege ce urmeaza a fi votate in primele sedinte de plen ale sesiunii urmatoare.
google-analytics.com