Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (3.55 secunde)
Radulescu considera ca ar fi fost nevoie mai intai de reuniuni politice ale Aliantei si ale Coalitiei, in sedinte ale CNC, dupa care se putea organiza o intalnire tehnica a reprezentantilor celor patru partide.
Cu ocazia aceleiasi sedinte de consiliu, a precizat Mitroi, a fost infiintata si Politia Comunitara a localitatii.
Este dureros ca in cadrul ultimei sedinte de CL reprezentantii PNL si PD nu au luat pozitie. Doar PSD a reactionat la nedreptatea facuta de Gavan si oamenii din jurul saua€, a mai spus ieri Marian Popa.
Dan Voiculescu a cerut membrilor CNSAS sa-i permita sa fie asistat de un aparator la audieri, precum si sa ii fie remise copiile video ale primei sedinte in care a fost intervievat.
Am si fost informata ca nu a mai fost la sedinte. In aceste conditii, situatia consilierului trebuie analizata la nivel local si sa se ia masuri", a afirmat Zoica Zamfirescu.
"Protocolul Aliantei, din punctul nostru de vedere, nu a fost incalcat, iar noi consideram ca lamuririle necesare vor fi facute in cadrul unei sedinte a Aliantei, si nu in mod public", a afirmat Roberta Anastase.
Desi Mantog a fost vazut in sediul PD in timpul sedintei de ieri, Boc a sustinut ca liderul PD Gorj nu a fost prezent in sala de sedinte.
Este pentru prima data in Olt cand nu se intruneste cvorumul necesar unei sedinte de CJ. Vom incerca sa convingem toti consilierii judeteni si conducerea institutiei sa inteleaga ca nu mai sunt de capul lor, sa voteze cum vor si ce vor!
In acea sedinta, consilierii judeteni prezenti au adoptat o modificare a regulamentului de functionare si organizare a CJ, potrivit careia consilierii care lipsesc nemotivat la doua sedinte ordinare consecutive isi vor pierde mandatul.
"Am facut o negociere inaintea penultimei sedinte, in care nu ne-am inteles. Intrind in sala s-a trecut la prima propunere pentru Drumuri si Poduri, unde s-a propus si un reprezentant al liberalilor.
"Functionarii publici nu fac decit politica cetateanului", a precizat, in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Judetean, consilierul social-democrat Dieter Krampultz.
"Intrucat CNSAS se gaseste sub controlul atat al Senatului, dar si al Camerei Deputatilor, am apreciat ca aceasta chestiune nu putea sa fie transata astazi la nivelul Biroului Permanent al Senatului, ea va fi reluata si discutata in cadrul unei sedinte de saptamana viitoare a Birourilor reunite ale celor doua Camere", a declarat Taracila, care a adaugat:
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
PSD Bucuresti nu ia masuri ireale In acelasi timp, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat marti seara, la finalul unei sedinte cu liderii de organizatii, ca organizatia Bucuresti nu va lua nicio masura in privinta fostului presedinte PSD Adrian Nastase, fara o baza reala.
ßi faptul ca atat Colegiul Director al PD, cat si Delegatia Permanenta a PNL au programate sedinte la Cluj-Napoca, la 30 septembrie a provocat speculatii privind o eventuala impacare a celor doua formatiuni.
PNL si PD considera ca CJ Bistrita-Nasaud nu mai poate functiona, cele doua filiale invocand in sustinerea cererii lor de dizolvare ca un consiliu judetean poate fi dizolvat de drept daca, de-a lungul a trei sedinte ordinare, nu adopta nici o hotarare.
a€žMiza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale A'monstruoasei coalitiiA' PSD-PC, care functioneaza la Galati, atit in CJ, cit si in Consiliul Municipal.
Directorul general al Distrigaz Sud Craiova, Petre Ciocanescu, are si el o problema cu telefonul sau poate e in aceleasi sedinte, cu francezii de la Gas de France, noul proprietar al Distrigaz Sud SA Bucuresti.
In cadrul unei sedinte care a avut loc ieri la Prefectura Constanta si care a fost condusa de subprefectul Adrian Nicolaescu, a fost dezbatuta implementarea programului actual de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei.
Ultima sedinta la nivel central a social-democratilor a pus pe tapet ordinea de zi a urmatoarelor sedinte ale partidului.
google-analytics.com