Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (7.29 secunde)
Are 23 de ani, e manechin profesionist si, desi traieste la Stockholm, petrece mult timp la Milano. Astrid Ericsson a cochetat de tanara cu fotbalul, a si evoluat la Hammarby DIF, in prima liga suedeza, dar cariera in modelling a fortat-o sa renunte.
Sala de sedinte nu o mai facem, dar vom da bani la Directia de Protectia Plantelor, pentru ca este o societate dezvoltata in mandatul trecut de domnul Gogoncea si avem datoria sa o dezvoltam in continuare, iar pentru invatamint vom gasi banii necesari", a mai spus Eugen Durbaca.
In ciuda incercarilor prefectului Danut Culetu, cat si ale primarului de Cumpana, Mariana Gaju, de altfel tot membru PSD, de a nu transforma o intrunire cu teme administrativa intr-o lupta politica, vicepresedintele Petre Stanca a parasit sala de sedinte, cerand sa fie urmat de toti primarii pesedisti.
Dupa mai multe sedinte de chimioterapie si tratament cu citostatice, Marioara Murarescu a reusit sa se vindece. La distanta de 3-4 ani, aceasta a mai primit o veste proasta:
"Eu cred ca trebuie sa fie mai multe sedinte ale Aliantei in care sa se discute intern, pentru ca este o disputa interna care nu trebuie neaparat sa fie prezenta prin declaratii de presa sau alt tip de mesaje.
El a precizat ca s-a demarat o "analiza tehnica in cadrul salii de sedinte" si ca se va verifica daca "apare o anumita oxidare a contactului electronic".
Bejenariu a facut aceasta declaratie pe holurile Parlamentului, in timp ce deputatii PSD s-au intalnit cu Mircea Geoana la sala de sedinte a grupului, pentru a primi explicatii fata de unele apelative folosite de liderul PSD la adresa parlamentarilor social-democrati.
Reticent si artagos sau doar plictisit si evaziv, Iliescu a privit mereu presa cu o condescendenta iritata. Asa a fost si ieri, dupa terminarea unei sedinte cu toti parlamentarii PSD.
De altfel, nu cu mult timp in urma, o ploaie mai puternica a determinat infiltratii prin terasele Senatului, astfel ca apa a inceput sa curga in sala de sedinte, chiar in timpul plenului Camerei Superioare a Parlamentului.
PNL a cerut convocarea de urgenta a unei sedinte a Coalitiei pentru discutarea crizei CNSAS, acuzandu-i pe democrati de tradare.
Judecatoarea a afirmat ca, in momentul in care a descoperit ca dosarul nu se mai afla pe lista sa de sedinte, a cerut grefierei Camelia Coman explicatii, in birou fiind prezenta si judecatoarea Surdescu.
Desi nu le recomandam decat pentru sedinte foto sau in cazul in care intra in povestea fetitelor lor, avem doamne care isi doresc rochite similare.
Si PSD ar avea si motive sa stea destul de linistit in asteptarea unui noi sedinte de validare a consilierilor, in conditiile in care detine majoritatea cu cei 20 de consilieri, in vreme ce PRM are 3, iar Alianta D.A.
Marti, in timpul unei sedinte extraordinare, cei 12 consilieri PD, PNL si UDMR si-au inaintat demisiile, gest la care au recurs si membrii supleanti aflati pe listele acestor partide politice.
El este prezent si la sectiunea "misiunea noastra", unde este surprins intr-un stop-cadru, de aceasta data in dreapta lui Mircea Geoana, in prezidiul unei sedinte, desi a demisionat in urma cu aproape o luna din functia de presedinte executiv al partidului, in urma votul de neincredere dat de filialele PSD.
Afectata serios de cutremurul din martie 1977, partea de sud, in care functiona Tribunalul si Sala mare de sedinte au fost reabilitate pana in anul 1980.
Ignorandu-se interesele individului, in anii dictaturii a fost desfiintata statia Calarasi- Port, iar cladirea ei si-a uitat utilitatea sociala si farmecul ei de opereta, devenind un economat de unde marinarii isi cumparau conserve si tigari, apoi s-a transformat in magazie, depozit de materiale, loc pentru diverse sedinte si mai tarziu nu stiu ce a mai ajuns.
In cazul in care Consiliul Judetean nu se intruneste timp de 6 luni consecutive sau nu a adoptat, in 3 sedinte ordinare consecutive, nici o hotarare, precum si in situatia in care numarul consilierilor se reduce sub doua treimi si nu se poate completa prin supleanti, acesta se dizolva de drept", precizeaza Nicusor Constantinescu in comunicatul de presa.
Pe langa functia de presedinte executiv, erau vizate patru functii de vicepre-sedinte, precum si cea de presedinte al filialei, post revendicat de Sorin Oprescu.
In ceea ce priveste activitatea de partid, prima decizie a lui Solcanu, dupa revenirea in functie, a fost convocarea unei sedinte pentru sfarsitul acestei luni.
google-analytics.com