Cautare

2214 de rezultate pentru "viitorul chirnogi" (3.95 secunde)
Plecand de la asta, este important ca viitorul presedinte sa fie convins de un un adevar, probat in tarile cu democratii consolidate: ... Viitorul presedinte trebuie sa fie un democrat convins, cu o gandire democratica, nu cu un admirator al totalitarismului si cu o gandire totalitara.
TRECUTUL, PREZENTUL SI VIITORUL EXISTA SIMULTAN Descopera Timpul este un concept fundamental al fizicii si al filosofiei, cu care se masoara durata evenimentelor. In perceptia clasica, timpul este inteles eronat pentru ca este reprezentat sub forma unei axe, pe care sunt asezate in ordine trecutul, prezentul si viitorul.
Cu 63.473 persoane, al cincilea colegiu are in componenta Oltenita, Cascioarele, Chiselet, Chirnogi, Crivat, Mitreni, Radovanu, Spantov si Ulmeni.
Singura intalnire cu alegatorii din ultimele luni a fost de Zilele com Chirnogi. In rest, tine necrolog lui Mircea Ionescu Quintus si face comentarii politice privind activitatea altor politicieni.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare si Chirnogi. Este o situatie paradoxala: agricultorii din cele 3 comune nu beneficiaza de irigiatii, in schimb din motive birocratice subventiile pentru agricultura sunt reduse cu 30 euro la fiecare hectar.
Modelu (Primar Gheorghe Dobre) Romania si Vilcinet (Primar Alexandru Curmei) din Basarabia Dor-Marunt (Primar Ion Iacomi) Romania si Hirjauca(Primar Emanoil Vasile) din Basarabia Borcea (Primar Nedelcu Aniel) Romania si Hoginesti (Primar Constantin Postaru) din Basarabia Belciugatele (Primar Mihai Gurlui) Romania si Pirjolteni(Primar Vasille Stavila) Gradistea (Primar Corbu Constantin) Romania si Temeleuti (primar Zenaida Turcanu) din Basarabia Chirnogi (Primar Roman Irinel) Romania si Bavicea (Primar Zatic Alexei) din Basarabia Dichiseni (Primar Radu Iulian) Romania si Tibirica (Primar Proscurov Iacob) din Basarabia.
CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
TRECUTUL, PREZENTUL si VIITORUL exista si se petrec simultan! ... ELENA TUDOR) O noua teorie incredibila despre fizica cuantica pare sa ia nastere, astfel ca trecutul, prezentul si viitorul exista si se petrec simultan in intregul intregul nostru univers.
Ilie Sarbu, despre viitorul presedinte al PSD:
In ce tur intra Viitorul si Steaua in Champions League, cati bani castiga si peste ce adversari pot sa dea Viitorul a inceput deja pregatirile pentru Champions League. ... Viitorul va intra in turul 3 preliminar al Ligii, pe traseul campioanelor. ... Steaua si Viitorul intra automat in play-off-ul competitiei.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Avem nevoie de participarea dumneavoastra activa în aceasta dezbatere importanta despre viitorul nostru comun.Va cer voua tuturor, cetatenilor României, sa va exercitati dreptul democratic de vot pentru care ati luptat. ... Viitorul dumneavoastra este viitorul nostru comun : viitorul nostru comun este Europa. Votati pentru viitorul dumneavoastra european.
Liderul PSD Dolj, care este si presedintele ales al Consiliului Judetean, Ion Prioteasa, isi doreste ca Mircea Geoana sa fie premier in viitorul Guvern, afirmand ca va "insista" mult ca Oltenia sa fie reprezentata in viitorul Executiv, care nu ar mai trebui format "numai cu ministri din Cluj".
Pentru ca, precedentul Basescu a devenit noul standard, viitorul presedinte al Romaniei va fi stapanul tarii, un fel de Dumnezeu, care va face tot ce-l taie capul, de la numiri de ministri pana la eternele geamparale cu serviciile si justitia.
Viitorul lui Hagi castiga Cupa Romaniei dupa o finala complicata cu Astra (Autor: Marius Doroftei) FC Viitorul, echipa patronata si antrenata de Gica Hagi, a castigat sambata seara Cupa Romaniei pentru prima data in scurta istorie a clubului dobrogean.
"Ma voi dedica unificarii stingii romanesti", si-a dezvaluit Iliescu viitorul politic. ... De asemenea, el le-a cerut colegilor de partid sa trateze "cu respect si colegialitate" relatia cu Ion Iliescu, precizind ca viitorul formatiunii politice trebuie construit avind grija si de istoria acesteia.
UDMR va ocupa patru pozitii in viitorul Cabinet, dintre care una va fi de ministru de stat fara portofoliu, care va avea in coordonare trei ministere, a declarat ieri premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu, dupa consultarile cu presedintele UDMR Marko Bela.
Mai mult decat orice, imi amintesc ca eram animati de o profunda convingere ca deschidem un nou capitol in istoria noastra comuna, un capitol care urma sa contureze rolul Europei in lume si viitorul tuturor cetatenilor sai.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat. ... Ne asteptam sa avem o reprezentare pe masura in viitorul guvern al Romaniei", a declarat Nicusor Constantinescu.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin. ... Miza acestor alegeri a fost viitorul european al Republicii Moldova, erau de parere mai multi analisti de la Chisinau.
google-analytics.com