Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (4.03 secunde)
Demisia lor a fost anuntata in cadrul unei sedinte extraordinare, dupa ce mai multi pacienti ai Sectiilor de ginecologie si chirurgie, care urmeaza sa fie inchise, au protestat in fata spitalului fata de decizia DSP.
Conform studiului, 66 la suta dintre deputati au absentat cel putin o data in noiembrie-decembrie 2005, iar 72 la suta dintre absente s-au inregistrat in zile cu sedinte in plen.
Metoda, veche de secole, presupune un minimum de doua sedinte a 20 de minute pe zi, un timp mai indelungat si sub indrumarea unui instructor.
Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune.
Cu exceptia fixarii datei viitoarei sedinte de consiliu, exercitiul votului practicat de noua generatie de consilieri judeteni a parut aproape o copiei fidela a vechii "masini de vot" a seniorilor din CJ Bihor.
dimineata, slujbe in bisericile romanesti din oras, iar dupa amiaza, la orele 17, sedinte preliminare a Comitetului Asociatiunii, cuvantari si predici, in Biserica ortodoxa Maieri I, din oras.
- Am declarat ca, daca actualul interes al Congresului va evolua in sedinte formale, as fi bucuros sa depun si eu marturie Am oferit deja personalului Congresului cateva materiale de informare limitate, bazate pe experienta mea de a rezolva aceasta problema pentru Ministerul Apararii, si am furnizat o serie de documente, pe baza faptului ca guvernul britanic a declasificat si eliberat deja majoritatea dosarelor la audierile mele vechi de la Ministerul Apararii.
Am fost la numeroase sedinte, analize, a respectat punctul meu de vedere de profesionist. Apropo de aceasta, daca in martie 1988 l-ar fi ascultat pe Stefan Andrei, am fi salvat economia Romaniei.
- timpul scurt al unei sedinte de radioterapie, de maxim 5-7 min/sesiune, ceea ce creste confortul pacientului si precizia iradierii;
Orice femeie cu minima decenta l-ar fi trimis invartindu-se acolo unde era nevoie de el, nu l-ar fi ademenit cu cadouase dulci, vorbe mieroase si mai ales nu ar strabate jumatate de tara platindu-si camerele de hotel si motivandu-si lipsa de acasa prin sedinte imaginare.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, a acceptat sa vorbeasca despre sedinta Consiliului in care 5 proiecte au picat, iar conflictul cu Alianta a devenit vizibil.
Marton Arpad a precizat ca deputatii Uniunii vor fi prezenti in sala de sedinte a Camerei, dar nu vor participa la dezbaterea unor proiecte de pe ordinea de zi, pe care nu le considera prioritati pentru integrarea europeana.
Partidele politice care au reprezentanti in conducerile societatilor subordonate municipalitatii si-au reimpartit marti seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, sferele de influenta.
Parlamentarii romani recunosc faptul ca nu pot fi schimbati peste noapte, fiind in continuare tentati de coruptie, inactivitate si absenteism de la sedinte.
Victor Manea chiar a precizat ca nu va mai lua parte la sedinte atata vreme cat conducerea CJC nu a fost corect aleasa si lucrurile nu intra pe fagasul normal.
Razboiul deschis declarat de consilierul PNL conducerii CJC a inregistrat joi, cu ocazia ultimei sedinte a Consiliului, un nou episod, o data cu prezentarea la lucrari a lui Manea cu o banderola alba la bratul drept, semn al grevei japoneze in care se afla alesul local.
Cei trei si-au depus demisiile la sfirsitul unei sedinte convocate joi, la Palatul Cotroceni, de catre presedintele Traian Basescu, pentru a analiza situatia creata in urma disparitiei omului de afaceri Omar Hayssam, pe numele caruia magistratii Curtii de Apel Bucuresti au emis un mandat de reincarcerare in dosarul ziaristilor rapiti in Irak.
Oprea a anuntat ca maine va fi o dezbatere publica pentru legile sigurantei, la Palatul Parlamentului, urmand ca legile sa fie aprobate intr-una dintre viitoarele sedinte de guvern pentru a fi trimise Parlamentului spre dezbatere imediat dupa terminarea vacantei parlamentare.
In pofida celor spuse de Radu Mazare, democratii sustin ca edilul-sef al municipiului Mangalia va "intari" randurile PD, dar asta imediat dupa organizarea unei sedinte de Birou Judetean al partidului, in care se va discuta acceptarea sau nu a noilor membri.
Consilierul local PSD Nicolae Rainea regreta ca, in urma cu citeva saptamini, in cadrul unei sedinte a Consiliului Local, i-a adresat cuvinte grele presedintelui Aliantei Pensionarilor (AP) din Galati, Ionel Purice, care i-a fost sef pe vremea cind cei doi lucrau la Uzina de Rulmenti din Birlad.
google-analytics.com